fbpx

Настуня, так її всі називали з народження. Люблячі батьки, бабуся. Потім однокласники і однокурсники. Я теж так її кликала і трохи заздрила їй

Ось вміла вона поєднати в собі благородний стрижень істинної принцеси, легкість вдачі, крапельку кокетства і душевне тепло. Гостра на язик, але якось по доброму – без образ. Завжди в компанії друзів, шанувальників і поклонників, немов центр тяжіння.

З нею було легко і весело.

Таких «запальничками» часом називають. Якщо вечірка з її участю, то буде обов’язково весело. І пісні співали ті, кому ведмідь на вухо наступив, і в ігри грали навіть найскромніші з нас і найтихіші. А потім ще тиждень реготали, згадуючи. Настуня вміла всіх запалити.

Велику роль, як я тепер розумію з висоти прожитих років, в становленні справжньої принцеси з дівчинки зіграла безмежна любов батьків. Вони заклали в Настю цю віру в себе.

Ні краплі не сумніваючись в своїй привабливості, вона не залишала сумнівів у цьому і оточуючим.

Хоча вона зовсім не була красунею. Я ризикну зараз додати – зовсім не красуня. Моя тіточка одного разу дивилася фотографії та сказала про нашу компанію: які всі ви гарні, тільки ось ця дівчинка (Настя) страшненька. Я тоді не зрозуміла і навіть розсміялася.

Тепер розумію. У неї явно були проблеми з народження, що відбилися на зовнішності. Чуть-чуть косило одне око, і з носиком щось було не те. Але через п’ять хвилин спілкування з нею, всі дефекти вже не мали значення, вони зникали з поля сприйняття.

Ми всі тоді її щиро вважали надзвичайною красунею. Недоліки – «родзинкою»

Однак вона не зловживала своїм становищем, а як вибрала свого Валеру, так і стала його половинкою.

Вони виглядали колоритно – високий статний красень і маленька, трохи повненька Настуня. Багато недругів з боку намагалися зруйнувати їх пару. Але Валера кремінь!

Навіть коли вони виростили двох доньок і вона вирішила з ним розлучитися, він до кінця боровся за любов дружини. Але пішов на її умови – залишилися друзями, а вона поринула з головою в нові стосунки.

Нещодавно дізналася, що нашої принцеси не стало. Сиджу, думаю, сумую. Скільки красунь навколо з бурхливим розвитком косметології! Але не гріють вони своєю красою. Однотипні якісь. А Настуні не потрібні були косметологи, їй вистачило любові, якою її з дитинства оточили, щоб БУТИ красивою і зігрівати своєю теплою красою всіх навколо.

Автор: Тетяна Бpo.

Фото ілюстративне.

You cannot copy content of this page