fbpx

Наступного дня чоловік вручив мені список того, що я повинна зробити до його приходу. 11 пунктів, геть написав якою саме повинна бути його вечеря. Чітко розписав час на виконання кожної справи. Сказав, що телефонуватиме і перевірятиме

Із Сергієм ми познайомилися кілька років тому. Була середина літа, ми з подругами вирішили піти ввечері в парк на прем’єру фільму. Взяли попкорну зайняли свої місця. Під час перегляду фільму подруга облила колою хлопця, що сидів поруч. Я почала вибачатися і намагатися витерти його сорочку серветками. Хлопець розсміявся і попросив в якості компенсації мій номер телефону. Я настільки відчувала себе ніяково, що відразу назвала цифри.

Так у мене з’явився залицяльник. Він був з добре забезпеченої сім’ї і вже мав свою квартиру. Через місяць я погодилася піти з ним на побачення. Це був романтичний вечір, спочатку пішли в ресторан, потім на нічний сеанс у кіно. Він справив на мене незабутнє враження – такого побачення у мене ще не було. Через вісім місяців хлопець покликав мене заміж, і я з радістю погодилася.

У нас було шикарне весілля, а після романтична подорож до Єгипту. Перший раз я побувала в іншій країні. Я була настільки щаслива, всі подруги мені заздрили. Приїхавши з Єгипту, Сергій заявив, що працює тільки він, а я буду їсти йому вдома готувати. Так як не хоче, щоб я працювала за копійки і приходила втомленою з роботи. «Який він турботливий» – подумала я, і погодилася покинути роботу. Постійно сиділа вдома, прибирала, прала і готувала, кожен день радувала чоловіка смачними стравами.

Але через деякий час помітила, що навіть жодного разу за місяць не виходила прогулятися з подругами. На наступний день зідзвонилася з дівчатками, і домовилися ввечері прогулятися по парку. Але поки прибрала в будинку, полила квіти, і приготувала чоловікові поїсти сил куди-небудь йти вже не залишалося. І так тривало півроку. І ось, нарешті мене запросили на зустріч випускників. Подзвонила Сергію і повідомила радісну новину, але чоловік не хотів, що б я йшла. Говорив, мовляв, там хлопців багато буде, я буду переживати і взагалі, хто вечерю мені приготує і сорочку погладить?

Я все ж залишилася вдома. А наступного дня чоловік вручив мені список того, що я повинна зробити до його приходу. 11 пунктів, геть написав якою саме повинна бути його вечеря. Чітко розписав час на виконання кожної справи. Сказав, що телефонуватиме і перевірятиме.

Може він і телефонував, але мій телефон, як і всі мої речі, залишився в його квартирі. Я просто одягла сарафан у якому сюди прийшла і вийшла з того дому назавжди.

Наразі живу у батьків. Працюю. Ходжу у перукарню і на манікюр. Сергій зустрічає ледь не щодня кається просить повернутись. Я з ним навіть не розмовляю. обходжу стороною і щиро радію, що у нас немає діток. Складно уявити, що було б потім.

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка –  pexels.

You cannot copy content of this page