fbpx

Наступного разу, коли тобі поздається, що ти в безвихідній ситуації, згадай Марусю

У Марусі був величезний Mercedes, з купою всякий опцій, в тому числі з горловиною бензобака прямо в зрізі водійських дверей – дуже зручно, приїжджаєш на АЗС, відкриваєш двері, тягнешся до пістолета і вставляєш його поруч з собою, навіть вставати не треба.

Одного разу Маша примудрилася взимку, при поганій погоді і дорозі полетіти разом зі своїм Мерседесом в кювет і поставити дорогу важку машину на дах. Через хвилин двадцять даішники і рятувальники, прибувши на місце, знаходять Машу зі пошкодженими рукою і ногою, лежачу в погнутій, покрученій і перевернутій на внутрішній стороні даху.

Маша акуратно відгородилася кількома розкритими журналами від стікаючої прямо на неї по дверях цівки бензину і їла картоплю з макдака, що розсипалися по всьому салону.

Через кілька хвилин, коли автомобіль розігнули і дівчинку дістали, хтось із рятувальників делікатно запитав у Марусі, як це було – лежати замкнутій всередині купи остигаючого металу, в калюжі з бензином, і гадати, згориш ти сьогодні чи замерзнеш?

Маша відповіла, що вона – стюардеса, і що вона краще за всіх знає, що в стресовій ситуації найголовніше – не панікувати. Тому вона лежала собі спокійно і їла картоплю, тому що одночасно їсти і панікувати людина не може.

Тому, до речі, майже на всіх авіарейсах світу пасажирів обов’язково годують в польоті.

Автор: Станіслав Kлючовий.

Фото – ілюстративне.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news заборонений!

Заголовок, головне фото, текстові зміни. – редакція Інтермаріум.

You cannot copy content of this page