fbpx

Наталії Могuлевській – 44: Топ-5 фактів з біографії співачки, які захоплюють.

Сьогодні, 2 серпня, талановитій та незрівнянній Наталії Могuлевській виповнюється 44 роки. Успішна співачка, продюсер, телеведуча та акторка – про таку кар’єру мріють мільйони людей. У знаковий день ми вирішили нагадати маловідомі факти з життя яскравої артистки.

Талановита, успішна та завжди молода – такою звикли бачити прихильники Наталію Могuлевську. Та шлях до її популярності не завжди був легкий, однак артистка вдало долала всі труднощі і перешкоди, завойовуючи дедалі більше відзнак. Пише 24 канал

Освіта

Одна з найавторитетніших жінок в українському шоу-бізнесі Наталія Могuлевська закінчила Київське естрадно-циркове училище, після чого розпочала свою акторську кар’єру. Згодом зірка працювала у Театрі естради та єврейському театрі “Штерн”. Однак студентські роки Наталії Могuлевської на цьому не закінчились. Після початку сольної кар’єри артистка поступила до Київського інституту культури.

Читайте також: – Заміж збираєшся? А весілля не буде!Жінки пізньої долі у твоєму роду будуть і в другому, і в третьому поколінні. – сказала стара циганка

Сценічне ім’я

Мало хто знає, що справжнє прізвище співачки – Могuла. Однак воно було не милозвучним, тому артистка взяла псевдонім Могuлевська.

Виховання

Наталія Могuлевська відзначається наполегливістю та трудолюбством. Ймовірно, це наслідки виховання батька – Олексія Могили, який помeр, коли співачка була ще дитиною. В одному з інтерв’ю зірка згадувала, що батько її навчив досягати бажаного результату. Чоловік сказав, що не любить аутсайдерів, відтак Наталія Могuлевська навіть дорогою ціною добивається успіху.

Я вибрала філософію жінки-директора: цілеспрямованість, активність, ніколи не скаржитись, не скиглити, не зізнаватися в слабкості, домагатися поставленої мети, йти вперед, хочеш зробити добре – зроби сам,
– розповіла Наталія Могuлевська.

Після смeрті батька виховувала доньку мати співачки – Ніна. Зростала артистка зі своєю сестрою Оксаною, яка на 10 років старша за неї.

Початок кар’єри

Перші пісні Наталі Могuлевської “Девчонка с волосами цвета лилий”, “Пролісок” і “Єрусалим” мали неабияку популярність. Після перемоги на творчому конкурсі “Славянский базар” у 1995 році співачка вирішила підкорити велику сцену. В цьому їй допоміг продюсер Олександр Ягольник. зірка записала свої пісні, які ввійшли до першого альбому “Ла-ла-ла”. Диск став платиновим, а його хіти принесли славу Могuлевській.

Та випуск першої платівки не обійшовся без інциденту. Перший запис студійного альбому викрали злодії під час пограбування авто. Тому “Ла-ла-ла” підкорив українців вже влітку 1997 року.

Відзнаки

З перших років сольної кар’єри Наталія Могuлевська завоювала звання кращої співачки. Згодом у 2001 році співачка отримала державну відзнаку та стала Заслуженою артисткою України, а в 2004-му – Народною артисткою. Та це не всі відзнаки Наталії Могuлевської. Талановита і цілеспрямована зірка підкорювала чимало конкурсів, зокрема, “Славянский базар”, “Червона рута”, “Море друзів”. Окрім цього, вона отримала нагороди на врученнях премій “YUNA” та “Золота Жар-птиця”.

Сильна духом та успішна, граційна і жіночна – Наталія Могuлевська підкорила серця мільйонів українців. Зірка приголомшує своєю ідеальною фігурою, сильним вокалом та вмінням вдало поєднувати творчі захоплення – танці, продюсерування та спів. Пісні із 8 студійних альбомів Наталії Могuлевської знають напам’ять чимало її прихильників, а нові треки вражають із перших секунд прослуховування.

You cannot copy content of this page