fbpx

Ніколи не рився у дружини в телефоні, а тут якось зайшов вночі на кухню водички попити, а він на столі лежить. Ну я і не втримався, вирішив погортати… І натрапив на листування з подругою

Дівчатка обговорювали своє сімейне життя, а якщо бути точним, досить неприємно іронізували над чоловіками. Виявилося, що я повний нуль, та ще й по життю “бідосятко”, мене завжди можна обвести навколо пальця. З’ясувалося, що дружина і вдає закоханість, і гроші у мене безбожно присвоює. Коли я видаю їй кругленьку суму на господарство, вона частину никає і кладе на свій рахунок у банку. Хтозна, як життя складеться – фінансова подушка безпеки ніколи не завадить.

Загалом, дізнався багато чого цікавого. А висновок один – я живу з людиною, яка мало того, що мене в гріш не ставить як чоловіка, так і ще й гроші із сімейного бюджету цупить. Кілька днів обдумував ситуацію – зізнаюся, хотів навіть змовчати і залишити все як раніше (все-таки кохаю її, чотири роки разом живемо). Але, врешті-решт, не стримався і сказав все, що про неї думаю. Як і очікував, особливого каяття не було.

Навпаки, дружина звинуватила мене в тому, що я за нею слідкую і нишком підчитую її переписку. На що я запропонував розлучитися, і вона, як мені здалося, навіть особливо не засмутилася. Ну ще б пак – грошики на перших порах є, а потім знайде собі ще одного такого як я, який буде її утримувати. Про дітей не встигли задуматися, квартира орендована, а більше ділити нам нічого.

Я до чого це все пишу – чоловіки, не втрачайте пильності і не вірте сліпо своїм дружинам, навіть найкоханішим! Ніколи не зрозумієш, що у них на думці, поки не опинишся в подібній ситуації.

Максим, 36 років.

Фото ілюстративне.

You cannot copy content of this page