fbpx

Ну як вам пояснити? Колись я до невістки не надто добре ставилась. Але ж тоді і час інший був. Чоловік був живий і я молодше. А тепер я одна лишилась. Син з невісткою, як з’їхали тоді вночі так і не повернулись. Онуків і тих до мене не пускають. Але ж уже скільки часу минуло? Я старенька і самотня. Чому ж вони ще досі мене уникають

Я живу одна у великій трикімнатній квартирі і відчуваю себе там неймовірно самотньо. Я овдовіла три роки тому. До того, як не стало чоловіка, я жила звичайним життям. Часто була зайнята турботою про чоловіка, тому нудно мені ніколи не було. Виростила чудового сина – красеня і розумника, він зараз має власний прибутковий бізнес. У мене двоє чудових онуків: хлопчик і дівчинка. Але ось з невісткою у нас відносини склалися не дуже хороші.

Я завжди ставилася до цього факту байдуже, історія відносин свекрухи і невістки стара як світ. Я теж колись була невісткою, тому для мене це закономірно і нормально. Але моя невістка мабуть так не вважає, і затамувала на мене образу. Зараз, коли самотність відчувається особливо, мене це ставлення починає неабияк турбувати. Дружина мого сина не привозить до мене онуків, не пускає до мене мого хлопчика. Дуже рідко вони можуть до мене всі разом заїхати, коли їдуть повз звідкись. І то, забігають на п’ятнадцять хвилин і відразу їдуть. А я знову залишаюся одна в своїй величезній квартирі. Мені так хочеться, щоб мені хоча б онуків на канікули залишали. Для мене це були б приємні клопоти. Але ніколи вони так не роблять, пояснюючи це тим, що у дітей поряд з будинком гуртки і додаткові заняття, і возити до мене їм незручно. Син теж прямо не говорить, чому так рідко до мене заїжджає, але я і сама знаю причину. Шкода, що вчасно не налагодила відносини з невісткою, зараз все могло бути по-іншому. Я і зараз готова це зробити, але вона зовсім не хоче йти на контакт.

А сьогодні я їй зателефонувала і прямо запросила в гості. Сказала, що скучила за ним і за внуками зокрема. Але невістка тактовно знайшла чергову відмовку, щоб не приїжджати. Можливо, я сама винна в ситуації, що склалася. Так, я образила її колись. Але я ж готова на все, аби тільки не бути такою самотньою і повернути любов своїх близьких.

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page