fbpx

Одружився бо шкодував дівчину, тепер шкодує себе

Як сказав французький письменник Франсуа Ларошфуко: «З двох люблячих один любить, а інший дозволяє себе любити». Впевнена, багато хто не погодиться з цим твердженням, але особисто я знаю пару, яка живе по цій «формулі».

У мого чоловіка є хороший друг  Михайло. Два роки тому він одружився з гарною дівчиною Наталею. Вона не красуня, але велика розумниця, керує відділом маркетингу у великій компанії, добре заробляє. При цьому ще встигає прекрасно готувати і створювати затишок в їх спільній квартирі. Але, головне, шалено любить свого чоловіка, завжди і у всьому його підтримує, можна сказати, пилинки здуває.

І це цілком зрозуміло, адже, перш, ніж стати його дружиною, вона чекала його майже 3 роки.

Коли вони зустрілися в спільній компанії, ця людина була одружена. Причому дружину свою обожнював до так, що нам іноді це межувало з божевіллям. Все, що він робив в цьому житті було для Марічки і в ім’я Марічки. Його бізнес, кохання, турбота, відданість – все було кинуто до ніг цієї дівчини. Вона теж його кохала, але трохи більш стримано.

Ми були впевнені, що шлюб з Марусею – це назавжди.

Але, на жаль, після 6 років шлюбу вони розлучилися. Ми досі не знаємо, що стало причиною. Невірності там не було – це точно. Але наскільки я знаю, ініціатором була якраз Маруся.

Після розлучення Михайло дуже переживав. Мало не втратив бізнес і все, що нажив. Йому довелося вдатися до допомоги спеціалістів, щоб вийти зі стану ступору.

У якийсь момент в його житті з’явилася Наталя. Спочатку вона була йому просто другом, а потім ми зрозуміли, що вони почали зустрічатися, як чоловік і жінка. Ми дуже раділи за них.

Однак дуже швидко неозброєним оком стало видно – ставлення у нього до неї досить напружене. Складалося відчуття, що він насилу її переносить. Вся турбота, ніжність, любов з боку Наталі наче злить його. Очевидно, що вони не єдине ціле і навіть не пара.

Одного разу Михайло поскаржився моєму чоловікові, що одружився з-за жалості. Бачив, як Наталя любить його, не може без нього і дня прожити. Каже, розумію, що таке сильна любов, сам був в ситуації, коли без людини дихати не можеш.

Але, на жаль, сімейне життя в такому форматі дається йому нелегко. Не знаю, як довго він зможе створювати видимість гарного чоловіка, будемо сподіватися, що її кохання вистачить на двох. Мишко дуже хоче дітей, і якщо Наталя подарує йому маля, думаю вона прив’яже його до себе назавжди. Але поки у цьому плані нічого не виходить.

Загалом, життя ще раз доводить – всі шлюби, побудовані на жалості, подяці, розрахунку, втечі від самотності швидше за все, приречені на невдачу. Взаємне кохання – ось, що робить союз чоловіка і жінки непорушним.

Фото – ілюстративне.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news заборонений!

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page