fbpx

Один з чинників подолання стресу – переключення уваги на рідних, побут, книгу чи фільм. Ви маєте відчути, що ви «тут і зараз», навколо вас звичні речі, які ви знаєте і любите. Пропонуємо кілька англійських мелодраматичних серіалів, як один з видів для відволікання

1. Абатство Даунтон серіал, 2010.

Аристократична англійська родина Кроулі стикається з багатьма випробуваннями, як то загроза банкрутства, сімейні чвари, позбавлення спадку, іспанка і війна. Вони люблять, інтригують і все це з тим англійським шармом гідності і гумору, що ми так любимо ще з Шерлока Холмса. Серіал неймовірно атмосферний і попри всі пристрасті дуже спокійний.

2. «Викликайте акушерку», серіал 2012.

Дія розгортається в маленькому бідному районі Поплар в 50-х роках в Англії. Акушерки і монахині дому Ноннатус опікуються хворими і породіллями, лікуючи не лише їх тіла, але й душі. Неймовірна тонко передано дружбу й серед самих монахинь та сестер, їхній побут та дозвілля.

3. «Корона», серіал 2016.

Немає більш медійної родини, ніж британська королівська сім’я дому Віндзорів. Серіал розповідає про молоду королеву Єлизавету ІІ, її становлення на престол і до сьогодення. Красиві декорації, одяг, пейзажі і неймовірна добірка акторів.

4. «Містер Селфрідж», серіал 2014.

Звичайний американський підприємець Селфрідж опиняється в Англії і вирішує відкрити перший великий торговий центр. І ось стикається англійська консервативність і американська підприємливість. Ще трохи кохання, інтриг, успіхів, невдач і все це в прекрасних декораціях.

5. «Вдосвіта – в Кендлфорд», серіал 2008.

Провінційне англійське містечко Кендлфорд і там, о чудо, поштовим відділенням завідує жінка Доракс Лейн. Вона бере на роботу юну Лору, яка стає поштаркою і поринає в вир містечкового життя. Кохання, інтриги, злети і падіння. Жінки мають триматися одна за одну.

6. «Кренфорд», серіал 2007.

В глухе селище Кренфорд до двох сестер, Дебори і Матильди, приїздить їхня дальня молода родичка Мері Сміт і поповнює численне жіноче товариство містечка. Аж тут раптом приїздить молодий лікар Харісон і капітан Браун, і починається жіноча конкуренція. Що з цього вийде – дивіться самі, бо весь британський акторський цвіт в цьому серіалі.

Фото ілюстративне.

You cannot copy content of this page