fbpx

Офіційні світлини з хрестин принца Луї стали хітом Мережі

Королівська сім’я дедалі частіше радує прихильників новими приємними подіями. Вслід за весіллям принца Гаррі та Меган Маркл світ спостерігав за хрестинами маленького принца Луї. Тепер же у мережі з’явились офіційні фото з християнського обряду, які вже підкорили ніжністю та чарівністю, передає 24 канал.

Як відомо, 23 квітня Кейт Міддлтон та принц Вільям втретє стали батьками. Уже за кілька годин після пoлoгів, які відбулись в лікарні Святої Марії, королівське подружжя показало новонаpoдженого сина, якого назвали Луї Артуром Чарльзом.

За королівськими традиціями, хрещення принца відбулось за 2 місяці після появи на світ. Розкішна церемонія пройшла 9 липня в королівській каплиці Сент-Джеймського палацу, що в Лондоні.

Наразі у мережі з’явились чарівні офіційні знімки важливої для королівської сім’ї події. Автором світлин є фотограф Метт Холіоук, який вже співпрацював з представниками родини монарха. Зокрема, саме він фотографував королеву Єлизавету ІІ та принца Філіпа в день 70-ої річниці з дня їхнього весілля.

Читайте також: Незрівнянна Кейт Міддлтон відвідала перегони у вишитій сукні: фотофакт

Розкішні фото з хрестин принца Луї зробили в Кларенс-хаусі, куди гості та щасливі батьки малюка приїхали на урочисту вечерю. В центрі світлин – Кейт Міддлтон, на руках якої лежить немовля. Принц Луї вбраний у традиційну сорочку для хрестин, яка є точною копією королівського вбрання 1841 року. Поруч з герцогинею Кембриджською вмостились принц Вільям та їхні старші діти – Джордж та Шарлотта.

Окрім цього, на світлинах позують принц Чарльз та герцогиня Камілла, а також герцоги Сассекські – принц Гаррі та Меган Маркл. Також на офіційних знімках були присутні родичі Кейт – батьки герцогині Кембриджської, її брат Джеймс та сестру Піппа.

You cannot copy content of this page