fbpx

Оголошення було коротким: «Ясновидиця і ворожка Анастасія. Поверну кохану людину, зніму порчу і вінець безшлюбності. Недорого». Анастасія Петрівна написала, задумалася: ну і що? Їх тисячі, таких оголошень, натовпи ворожок і ясновидців. Чим вона зачепить клієнтів? Грошей немає. Як викручуватися?

Живе одна, син в іншому місті, пенсія сміхотворна. Гадати вона дійсно вміла, з юності. Але більше ніяких умінь у містичній сфері. Хм, треба додати послуг, вирішила Анастасія Петрівна.

Доповнила: «Ясновидиця, екстрасенс, чаклунка, спадкова ворожка і парапсихолог Анастасія. Поверну коханого, зніму порчу і вінець безшлюбності, зроблю замовлянння на успіх в бізнесі і відворот від конкурентів».

Малувато, вирішила Анастасія Петрівна. Магія і ясновидіння – на кожному розі, грошей так не зрубати, клієнт не прийде. Зітхнула, дописала: «Роблю дрібний ремонт, фарбую стіни, клею шпалери».

Дала оголошення. Подзвонили через день: «Стіни на кухні пофарбувати скільки буде?».

«Спадкова ворожка» Анастасія отетеріла, розцінок вона не знала. Ляпнула першу-ліпшу ціну, що прийшла на розум. “Добре!” – сказали їй. Анастасія Петрівна занервувала: стіни фарбувала два рази в житті і давно. Але що робити? Краще стіни, ніж нічого.

Купила валик, з’явилася за адресою.

Вона намагалася, вийшло непогано, отримала гроші. Подзвонили знову. Тепер щодо шпалер.

Анастасія Петрівна викликала подругу: «Слухай, тобі на пенсії робити нічого, а тут підробіток є».

З подругою вони спритно поклеїли шпалери. Подруга сказала Анастасії Петрівні: «А брат у мене по сантехніці, до речі».

І «ясновидиця» Анастасія дописала магічне оголошення: «ремонтую крани, встановлюю раковини і унітази, усуваю засмічення. Недорого».

Пішли замовлення. Анастасія Петрівна дивувалася: «Ну чиста містика!» . Привернула ще двох подруг, і трьох чоловіків за п’ятдесят, які сиділи без роботи. Через місяць оголошення ворожки доповнилося так: «циклюю підлогу, виготовляю меблі, ремонтую побутову техніку, пральні машини і холодильники. Недорого».

Команда зібралася жвава, Анастасія тільки встигала відправляти людей на об’єкти. Через півроку Анастасія відкрила маленьку фірму «Чаклунка». Орендувала гараж для ремонту машин. Але в оголошеннях про всяк випадок не прибирала про вінець безшлюбності і іншу магію.

Нарешті зателефонувала жінка. Ридала. Вона хотіла повернути чоловіка, пішов до іншої, а їй уже 53 роки, ловити в житті нічого. Анастасія Петрівна втомлено сказала: «Слухай, грець із ним, чоловіком. На якого нечистого він тобі здався? Давай краще до нас в бригаду. У нас весело, роботи багато».

Жінка перестала ридати: «А чоловіки є?». Анастасія Петрівна усміхнулася: «Є. І нормальні. Давай, подруго, чекаємо! ».

Після чого «ясновидиця» Анастасія вирушила дивитися, як в її новій пекарні роблять булочки

Автор: Олексій Бєляков.

Фото – ілюстративне.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news заборонений!

Заголовок, головне фото, текстові зміни. – редакція Інтермаріум.

You cannot copy content of this page