fbpx

Олена вийшла заміж за турка через 2 тижні після знайомства. Ось як їй тепер живеться

Олену всі відмовляли від весілля з турком через два тижні після знайомства, пише Пошепки.

Багато наших дівчат мріють про відносини з іноземцем. Деякі хочуть навіть вийти заміж за такого чоловіка. Однак, серед іноземців є свій рейтинг. Більшість наших дівчат вже не ведуться на східних чоловіків, а особливо на турків.

Адже часто траплялися такі випадки, коли турецький чоловік красиво залицявся за нашою дівчиною, робив пропозицію. А потім після весілля вона опинялася буквально в ув’язненні. У ролі безкоштовної прислуги і ні в чому не сміла перечити чоловікові. Звичайно, не про таке життя мріють більшість наших дівчат.

Однак, Олена зустріла свою любов. Ним виявився саме турецький чоловік. Вона так закохалася, що вийшла за нього заміж буквально через 2 тижні після знайомства.

Ще три роки тому Олена вирішила переїхати до Туреччини і знайти щастя в Стамбулі. Вона хотіла працювати в сфері маркетингу. Та й теплий клімат її неймовірно приваблював.

Вона не збиралася ні з ким знайомитися, а вже тим більше виходити заміж. У неї були інші плани. Але завдяки щасливому випадку вона зайшла в кафе, власник якого буквально зачарувався дівчиною.

Зав’язалося знайомство, потім пристрасні відносини. Чоловік зрозумів, що зустрів кохання всього свого життя і зробив пропозицію. Весілля відбулося.

Чоловік Олени виявився зовсім не стереотипним турком. Він освічений, начитаний, є шанувальником Ататюрка, не дотримується суворих релігійних принципів. Він тримає кав’ярню, крім того працює діджеєм і продюсером.

Зовнішність його також відрізняється — у нього світліша шкіра.

Читайте також: “Вперше ділюся своїм бoлем” – сповідь дитини батьків-заробітчан

У шлюбі вони вже три роки і абсолютно щасливі.

Чи знаєте ви жінок, які вийшли заміж за іноземця? Як склалося їх життя?

You cannot copy content of this page