fbpx

Олена завши була дівчиною цікавою. Та що там – головною темою обговорень усіх сільських кумась. А остання новина про неї так і взагалі усіх позбавила дару мови

Цього літа я відвідувала свою знайому із села. Вона мені розповіла, що в них у селі живе одна дівчина, мого віку, має четверо дітей від різних чоловіків. Оце молодець! Не побоялася вона привести  у світ чотирьох, при тому, що жодного разу не була заміжня. За словами знайомої, ця дівчина просто любить бути мамою, і їй байдуже було від якого чоловіка.

Зараз вона сидить у декреті, а до нього працювала прибиральницею у школі. Її діти завжди одягнені, взуті та ситі. Двоє старших уже ходять до школи, до початкових класів. Тож поганою матір’ю її не назвеш, адже дівчина робить все для своїх дітей. Мешкає вона разом зі своєю матір’ю. Живуть не надто багато, втім, як усі інші.

А минулого місяця усіх ошелешила новина – вона заміж виходить. Так, з усіма її дітьми вона таки потрібна виявилась і не комусь там, а головному лікарю районки з яким познайомилась після появи четвертої дитини.

— Потрібно було бачити обличчя тих, хто раніше з нею навіть не вітався. Її маму місцеві кумасі тепер, ледь не на руках носять. А вони такі щасливі разом, тулять тих дітей до себе і обоє говорять що ще хочуть. От і не вір у казки після цього. Знайшов горщик свою кришечку.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page