fbpx

Ольга Павлівна розповіла, як назавжди позбутися від мурах в будинку

Насолода літньою порою може бути зіпсована одним малоприємним явищем – комахами. На інстинктивному рівні в людях закладено стpах і oгиду до них. І не дарма: в ході еволюції ми чітко засвоїли, що комахи кусаються, поширюють інфeкцію і псують продукти, пише Мамины Шпаргалки.

Людина сама ж і приваблює їх своєю життєдіяльністю. Візьмемо, наприклад, мурашок. Брудний посуд, що залежався, крихти на підлозі і столі, сміття, що знаходиться в відрі кілька днів, – для них просто «земля обітована».

Як позбутися від мурашок назавжди

Вторгнення мурашок часто відбувається влітку. Домашні мурахи безпечні, хоч і несимпатичні на вигляд. Найнеприємніше те, що маленькі непрохані гості проникають в житлові приміщення, повзають по меблях і кухонному начинню, лізуть в цукорницю і в цілому всіляко засмучують своєю присутністю.

Спритна пенсіонерка Ольга Павлівна знає, як назавжди позбутися від мурашок в будинку без шкiдливої ​​хімії, безпечними для дітей і домашніх вихованців методами.

Секрет її перемоги над плазуючим неподобством – гвоздикове масло. «У мене вдома завжди є ефірне масло гвоздики. Я постійно беру його з собою в дорогу, адже воно відлякує комарів. А тепер я переконалася ще і в тому, що мурахи теж бояться гвоздичної масла!»- ділиться досвідом мудра жінка. Вона просто капнула кілька крапель духмяного масла в кожен кут приміщення, і мурахи одразу ж почали тікати!

Щоб охопити велику площу будинку, готують спеціальну гвоздикову суміш. Тобі знадобиться стакан з теплою водою і 5-6 крапель ефірного масла гвоздики. Ретельно розмішай розчин, промокни ним ганчірку для підлоги і протри підлогу у всіх приміщеннях.

Такий простий спосіб відлякає комах і вони пропадуть з дому менш ніж за добу. Справа в тому, що мурашки не переносять фeнол – отрyйну речовину, що міститься в олії гвоздики. Для загuбeлі комах досить зовсім невеликої кількості такої отpyти. Не хвилюйся, для тварин і людини речовина безпечна.

Можна приготувати засіб проти мурах з ефірними маслами в вигляді спрею, який зручно брати з собою в дорогу. Перевірено, що такий засіб відмінно відлякує і кліщів! Для його приготування налий у склянку води по 1 ч. л. ефірного масла гвоздики і герані, 1 ст. л. cпирту, перелий в пляшечку з розпилювачем і перед застосуванням ретельно збовтай суміш.

Читайте також: ЯК НАДОВГО ПОЗБУТИСЯ ТРАВИ ТА БУР’ЯНІВ: ЛЕГКИЙ ТА ЕФЕКТИВНИЙ СПОСІБ, ПРО ЯКИЙ МОВЧИТЬ 85% ДОСВІДЧЕНИХ ДАЧНИКІВ

Обробляй цим засобом мурашині доріжки 1 раз в 3 дні, і мурахи підуть з твого будинку. Гвоздиковим розчином можна обприскувати одяг і шкіру для відлякування кліщів. До речі, засіб відмінно захищає і тварин від комах.

У цьому відео Ольга Павлівна наочно демонструє, як позбутися від домашніх мурашок назавжди.

Обов’язково діліться з друзями!

You cannot copy content of this page