fbpx

Останнім часом наші відносини з чоловіком зіпсувалися. Нещодавно я знайшла у нього в «заначці» велику суму грошей, про які він нічого не мені говорив. Що це за гроші я здогадуюся, але чому він мені не сказав про них і головне, навіщо вони йому? Для мене це таємниця. Далі – більше. Підрахувавши наші витрати, я зрозуміла, що чоловік досить таки велику суму “списує” на неіснуючі потреби

Останнім часом наші відносини з чоловіком зіпсувалися. Нещодавно я знайшла у нього в «заначці» велику суму грошей, про які він нічого не мені говорив. Що це за гроші я здогадуюся, але чому він мені не сказав про них і головне, навіщо вони йому? Для мене це таємниця.

Рік тому у мене не стало бабусі. Вона була вже дуже старою і довго була не здоровою. Мені родичка залишила в спадок свій будинок як єдиній онуці. У нас з чоловіком є своє житло. Квартиру ми взяли в іпотеку, і виплачувати нам ще довго. Тому ми раді були несподіваному спадку. Мій чоловік займався продажем житла. Будинок знаходився неподалік від нашого міста. Але це було село, і багато виручити не вдалося б. Все одно ми були раді можливості частково погасити борг за квартиру. Три місяці чоловік намагалася продати спадок, але покупців не було. Нарешті знайшлися бажаючі купити будинок, але вони запропонували суму нижче, ніж ми очікували. Мій чоловік вмовив мене, що потрібно погоджуватися інакше будинок почне валитися, і потім ми його точно не продамо. Ми оформили документи. Тільки зараз я розумію, що абсолютно не брала в цьому участі. Я була на роботі, а чоловік сам займався цими питаннями. Я не бачила документи але не знаю точної суми, яку заплатили за будинок бабусі. Ми практично погасили іпотеку і були дуже цьому раді.

Згодом я стала помічати, що чоловік усе частіше скаржиться на відсутність грошей. Раніше нашої зарплати вистачало на потреби сім’ї, але останнім часом щось пішло не так. Одного разу, коли чоловік пішов в магазин, я шукала свідоцтва про народження дітей. Але знайшла в конверті велику суму грошей. Я так і стояла, тримаючи їх в руках, не вірячи в те, що відбувається. Коли почула що чоловік повертається, то поклала їх на місце і швидко вийшла з кімнати. Я вирішила не питати про походження грошей. Хотілось, щоб він сам мені розповів.

Увечері за столом, я здалеку зайшла. Поцікавилася, що у нас з бюджетом і чи можемо ми виділити грошей на нову швейну машинку для мене. У нас так заведено, я отримую заробітну плату і всю її віддаю у спільний бюджет, а оскільки чоловік бухгалтер за професією, то він і розпоряджається ними. Але як же я була здивована, коли мій чоловік заявив, що грошей майже немає, залишилися тільки на продукти. Я жартома запитала, невже у нього немає «заначки» як роблять багато чоловіків. Він лише розсміявся і відповів, що я говорю небилиці.

Відтоді я почала уважніше стежити за чоловіком і підраховувати наші витрати. Я помітила, що у місяць він тільки з моєї зарплати три тисячі “списує” на неіснуючі потреби і завищує ціни на послуги. І це лиш один місяць, а живемо ми так уже десять років. Не хочу руйнувати родину і звичний спосіб життя, але і як є мені не подобається вже.

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page