fbpx

Останнім часом помічав, що дівчина мого сина проявляє до мені знаки уваги. Я не відразу це зрозумів, а тому злегка піддався і непомітно для себе почав з нею мило жартувати. І все начебто добре, тому що це не заходить далі. Однак мені все одно здається, що це неправильно

Звичайно, я відразу ж припинив все це як тільки об’єктивно глянув на ситуацію, але осад все одно залишився.

Найбільше мене цікавить причина її поведінки. Адже не стала б вона просто так фліртувати, якби в їхніх стосунках все було добре. Я чув, що у деяких дівчат буває такий фетиш, але це не скасовує дивацтва всієї ситуації. І я думаю, що багато хто зі мною в цьому погодяться. Все-таки не кожен день можна наштовхнутися на подібне.

Я нічого не говорив синові, тому що він ставив би зайві запитання, дати відповіді, на які я б не зміг. Та й це могло привести до непорозуміння між ними, що також не дало б нічого хорошого. Мені не здається, що я поступаю якось неправильно, приховуючи це від нього. Все-таки людські стосунки річ досить гнучка і немає нічого поганого в тому, щоб приховати деякі нюанси. Адже якби з дружиною знали один про одного все, то готовий посперечатися, що наш шлюб довго б не протягнув.

І хоча ця ситуація досить гостра, але ми з нею так її і не обговорили. Я якось припинив все це, і вона більше не подавала жодної ініціативи. Можливо для більшої впевненості в тому, що в наших стосунках все добре, мені варто обговорити це з нею. Так ми зможемо краще зрозуміти один одного і виключити будь-які недомовки на майбутнє.

Єдина можлива проблема полягає в тому, що я все сам собі надумав. Можливо, мені просто здалося все те, що між нами було. І коли я почну про це з нею говорити, то звучати все це буде вкрай дивно. А я ж не знаю як вона на це відреагує. Раптом їй здасться, що таким чином я сам намагаюся до неї підкотити і розповість все моєму синові. В цьому випадку я буду винен, бо не зможу довести зворотне.

Звичайно, з огляду на всі ризики, простіше просто з нею не розмовляти на цю тему. Однак ця думка не дає мені спокою. Не можна просто взяти і забути те спілкування, яке у нас було на протязі місяця. З одного боку я хочу, щоб між нами не було непорозумінь, але з іншого мені страшно, що мене неправильно зрозуміють і це переросте в новий конфлікт. Загалом, не знаю, що я буду робити далі, але сподіваюся незабаром вирішити цю проблему.

Фото – ілюстративне.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news заборонений!

Заголовок, головне фото, текстові зміни. – редакція Інтермаріум.

You cannot copy content of this page