fbpx

П’ятеро українських військових отримають безкоштовні протези в США за волонтерською програмою

Американський лікар Yakov Jacjb Gradinar безкоштовно працює в програмі «Протезування для Українців» і не просто протезує, а й спонсорує разом мінесотськими волонтерами.

24 липня п’ятеро українських військових прибули до Чикаго, де їх в аеропорту зустріла українська діаспора та відомий український актор Віктор Гевко. Зустрічали з хлібом-сіллю і українськими прапорами – «Ласкаво просимо, Герої». А вже 25 липня волонтерка Ірина Ценглевич публікує фото, де герої вже стоять на протезах.

«Вчора хлопці прибули в Америку, сьогодні вже стоять. Люди ви якісь неймовірні!!! Віктор Гевко і всі хто до цього долучились – велика подяка!!!! Віктор , допиши назву клініки та ім’я лікаря, який спонсорує протезування», – написала вона в своєму Фейсбук.

Віктор Гевко перебуває в США, де активно збирає кошти для ЗСУ. На своїй сторінці в Фейсбук, він відзвітував про 12 000 доларів, які йому вдалося зібрати для ЗСУ.

За свій час перебування він вже зібрав 84 тисячі доларів для ЗСУ. Він з гумором дякує всім причетним благодійникам: «Хлопцеві який купив в мене на аукціоні панамку, як в Калуша за 1400дол і синьо-жовтий торт за 1500дол» та багатьом іншим волонтерам, українцям, діаспорянам, які ввесь цей час працюють на перемогу України.

07/25/2022

You cannot copy content of this page