fbpx

Пcихологічний тест за 1 хвилину: виберіть малюнок і дізнайтесь, які секрети він розповість про ваш емоційний стан

Про людину дуже багато може розповісти те, що вона обирає в повсякденному житті.

Про характер і тип особистості може свідчити навіть кава, яку ви п’єте, що вже говорити про вибір в контексті пcихологічних тестів, пише Женская Вселенная.

Якраз один з них ми і пропонуємо пройти. Виберіть один з малюнків і подивіться, що ваш вибір говорить про ваш емоційний стан.

Отже, зробіть вибір, але не замислюйтесь надовго. Обирайте те, що впадає в око першим!

Відповіді:
1

Цей малюнок вибирають люди, яким зараз складно зробити вибір. Це досить розвинені особистості, здатні розрахувати всі ризики, і тому вони розуміють ризики кожного з варіантів вибору і розуміють те, наскільки серйозний їх вибір і чого він може їх позбавити.

2

Спіраль, як правило, вибирають люди, які знаходиться в складному процесі примирення з собою. Можливо, в їх минулому відбулося щось, що змушує думати, що вони тепер «неправильні люди». Проте це дуже сильні особистості, які вміють боротися за своє щастя і знають собі ціну.

3

Грати вибирають люди, які в даний момент переживають важкі часи. Можливо зараз у них є проблеми зі сном, ймовірно, тpивожні нічні пробудження. Крім того, решітка говорить про те, що ви намагається виправити ситуацію, але поки не можете досягти в цьому успіху.

4

Цей малюнок вибирають люди, які знаходяться в пошуках творчої реалізації. Насправді це унікальні особистості, які часто самі не помічають в собі нічого особливого. А дарма. Вам потрібно зрозуміти, в чому ваш дар, і розвиватися в цьому напрямку.

5

Вибір цього малюнка говорить про те, що ви зараз переживаєте глибоку кризу. Неприємності, які, можливо, сталися нещодавно, змушують вас відчувати себе самотнім і втомленим. Щоб не впадати у відчай, вам варто виговоритися. Знайдіть людину, яка вас зрозуміє або хоча б вислухає.

6

Блоки вибирають люди, яким здається, наче їхнє життя ламається на шматочки. Ви намагаєтеся вхопитися за все і відразу: за роботу, сім’ю, друзів, відносини… Вам варто зробити вдих і дозволити тому, що йде, піти. Зробіть ясний і свідомий вибір між головними «блоками» свого життя.

7

Концентрична спіраль буває вибором людей, які намагаються знайти внутрішню гармонію. Можливо, ви зараз відчуваєте стpах заблукати. Спіраль показує спробу рухатися у напрямку до центру і бути тим, хто ви є. Ваша боротьба полягає в тому, щоб повністю прийняти себе, зрозуміти свої недоліки, від деяких позбутися, а деякі прийняти.

8

Ваше життя – це сізіфовий камінь. Ви відчуваєте себе розчaвленим і злим, тому що за кожен крок вперед доводиться розплачуватися двома кроками назад. Ви людина, яка одночасно відчуває розпач і почуття надії. Ця комбінація часом не дає вам спати. Потрібно зрозуміти межу своїх можливостей і не намагатися зробити більше, ніж ви здатні. Справа не в тому, що ви чогось не зможете, справа в тому, що ціна за успіх може бути занадто велика – підiрване здоров’я, розвалена сім’я або втрата друзів.

You cannot copy content of this page