fbpx

Перший поцілунок в ролі подружжя принца Гаррі і Меган Маркл: зворушливі фото

Довгоочікувана весільна церемонія принца Гаррі та Меган Маркл 19 травня відбулась. Подружжя обмінялось клятвами вічної любові та згідно з протоколом здійснило свій перший вихід з Віндзорського замку до гостей і шанувальників весілля. Там вони і здійснили свій перший поцілунок в ролі подружжя, пише 24 канал.

Королівське весілля принца Гаррі та Меган Маркл – безумовно одна із найочікуваніших подій року. Церемонія розпочалась о 12:00 за британським часом, а вже о 13:00 молодята проїхались в кареті через все місто. Потім пара відправиться на святкування в оточенні тільки друзів і близьких.

Читайте також: На фаті вишиті квіти-символи кожної з 53 країн Співдружності: всі подробиці весільного вбрання Меган Маркл (фото, відео)

Вийшовши з каплиці Святого Георгія, новоспечене подружжя герцогів Сассекських вперше публічно поцілувалось. На неповторний поцілунок принца Гаррі та Меган Маркл півроку чекав увесь світ.

Після цього подружжя Меган Маркл та принца Гаррі сіло у карету та відправилось містом посеред гостей весілля та шанувальників королівської сім’ї.

You cannot copy content of this page