fbpx

Після його розлучення ми стали жити разом. І все чудово, але він занадто любить свою дочку. Це гарна якість, характеризує його з позитивного боку. Але те обожнювання, яке він проявляє до дочки неможливо описати словами. Завжди він звертається до неї ласкаво, дарує подарунки, виконує будь-які «хочу». Коли дитина з батьком, він не знає слова «ні». Мені заборонено давати дитині зауваження і перечити

Це був звичайний службовий роман. Ми працювали в сусідніх кабінетах, часто обідали разом, іноді з колективом відпочивали в найближчих кафе. Він був на межі розлучення, тому у нас все швидко закрутилося.

Після його розлучення ми стали жити разом. І все чудово, але він занадто любить свою дочку. Це гарна якість, характеризує його з позитивного боку. Але те обожнювання, яке він проявляє до дочки неможливо описати словами. Завжди він звертається до неї ласкаво, дарує подарунки, виконує будь-які «хочу». Коли дитина з батьком, він не знає слова «ні».

Я не скажу, що ревную. Він також любить мене, то ж балує подарунками, по можливості виконує мої бажання. Проблема полягає в тому, що мій молодий чоловік вимагає, щоб я також ставилася до його дочки, як і він. Він забороняє робити їй зауваження,

Намагаюся пояснити, що це його дочка і іноді я просто не хочу проводити з нею час. Я хочу почитати, а не в спеку тягнутися на гойдалки. До того ж за нею потрібно стежити, вона активна, всюди лізе, на дорогу вибігає. Прогулянка з нею для мене даремно витрачений час, та ще й переймаюсь, чи догодила я їй.

Нещодавно у колишньої дружини мого хлопця з’явився наречений. Вона збирається знову вийти заміж, при надії. Мій хлопець вирішив, що його дочка повинна жити з нами. Мені вистачає тих небагатьох днів, коли вона приходить до нас з ночівлею. Відносно їжі вона примхлива, спробуй догодити їй. Грає в гучні комп’ютерні ігри, і я не маю права зробити їй зауваження. І найприкріше – мені доводиться гуляти з нею. І це в мій вихідний день, коли я хочу виспатися, глянути новинки серіалів, просто поніжитися в ліжку.

До того ж, я хочу свою сім’ю, де будуть мої діти і не буде колишніх дружин, і дітей від попереднього шлюбу. Це буде мій світ з моїми правилами. Я хочу виховати дитину за тими ж законами, за якими виховали мене. Мені не потрібно, щоб хтось стояв наді мною і говорив, як мені розмовляти з дітьми, якою посмішкою варто посміхатися.

Не знаю, що робити. Чоловік цей мені подобається, але умови, які він пропонує ні.

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page