fbpx

Після однієї такої розмови, я вирішила поїхати до мами, аби порадитись, пожалітись і просто пригорнутись до найріднішої людини. Ключ у мене був свій, тож я зайшла, навіть у двері не подзвонивши. Ну а як? Я ж додому прийшла? Уже за хвилину вилетіла вся в сльозах. Стало зрозуміло, чому мій чоловік так змінився останнім часом

Мені було 20 років, я навчалася на третьому курсі університету. У нас якраз з’явився новий предмет та новий викладач Олег Вікторович. Олегу Вікторовичу стільки ж років, як і моїй мамі, 42, але це не завадило мені відчути якусь симпатію. Я бачила знаки уваги та з його боку. Що вже тут казати, не минуло й року, як ми почали зустрічатися, а потім Олег запропонував мені стати його дружиною, я погодилася. Він мені здавався ідеалом чоловіка, а мене на руках мало не носив.

Інша справа моя мама, яка влаштувала мені не одну сцену через моє, на її думку, необдумане рішення вийти заміж за чоловіка, який мені в батьки годитися. Але я не стала її слухати і робила так, як мені веліла душа.

Не минуло й двох років нашого шлюбу, як Олег із сучасного та дбайливого чоловіка перетворився на буркотливого дідуся. Йому все завжди було не так. Він думав, що одружившись з юною особою отримає дружину, яка відразу ж поводитиметься, як доросла жінка, років 50.

Складно було що й казати. Я намагалась повернути колишні почуття і відносини, але він, навіть спати у окремій кімнаті почав. Наш шлюб тріщав по швах. я все частіше плакала через його ставлення і слова. Мені було неймовірно складно.

Після однієї такої розмови, я вирішила поїхати до мами, аби порадитись, пожалітись і просто пригорнутись до найріднішої людини. Ключ у мене був свій, тож я зайшла, навіть у двері не подзвонивши. Ну а як? Я ж додому прийшла? Уже за хвилину вилетіла вся в сльозах. Стало зрозуміло, чому мій чоловік так змінився останнім часом.

— Ми не знали, як тобі сказати. – написала моя мама у повідомленні трохи згодом. – Не хотіли, аби згодом ми з тобою не розмовляли і втратили зв’язок. От і вирішили зробити так, аби ти сама від нього пішла.

Тобто вони разом вирішили це? Вирішили, що мені потрібно пройти через усе те, аби раз і назавжди розлюбити свого чоловіка, бо вони хотіли жити разом.

Він поміняв її на молоду студентку через три роки після нашого з ним розлучення. Наразі, мама намагається повернути мене у своє життя. кається, говорить, що то була якась мара і незрозуміла і не властива для неї поведінка. Але я не готова з нею ні спілкуватись ні знову зустрітись.

У мене була мама рівно до тієї миті, як я побачила її і мого чоловіка разом. Тепер – чужа жінка яка колись зробила непоправну помилку.

Головна картинка – intermarium.news.

You cannot copy content of this page