fbpx

Подряпалися дерев’яні меблі? 2 способи легко позбутися подряпин та пошкоджень

Навіть коли не допомагає поліроль, цей простий спосіб прийде на допомогу. Прибрати подряпини з дерев’яних меблів можна, використовуючи всього 2 простих інгредієнти, пише Копилка.

Ми вже розповідали про те, як позбутися від некрасивих подряпин за допомогою звичайного волоського горіха: потрібно гарненько натерти ним дерев’яну поверхню, і подряпина стане менш помітною. Поглиблення і борозенки на дереві згладяться м’якою горіховою масою. Відомий метод підфарбовування темного дерева йодом – це маскує подряпини, можна покрити дерево лаком після такої процедури, і меблі будуть виглядати більш доглянуто.

Але спосіб, з яким ти познайомишся зараз, набагато ефективніший.

Як прибрати подряпини з дерев’яних меблів

Змішай половину склянки оцту і половинку склянки оливкової олії. Цією сумішшю натирай подряпані дерев’яні меблі, скільки вистачить сил! Результат – просто чудо. Це натуральний дешевий поліроль, який прибирає великі і маленькі подряпини, а також покращує зовнішній вигляд постарілого дерева. Я спробував провести цей досвід зі своїм журнальним столиком, і вийшло несподівано прекрасно.

 

Хто б міг подумати, але cигаpетний попіл також прибирає подряпини з дерева. Потрібно змішати попіл з водою в густу пасту і рясно змастити нею подряпані місця. Не поспішай засмучуватися, помітивши подряпини на улюблених меблях – спочатку спробуй позбутися від них за допомогою цих дієвих засобів!

Читайте також: 6 крутих способів почистити праску ззовні та зсередини. Це покращить якість прасування в рази!

Дерево – натуральний матеріал, який любить натуральні речовини.

You cannot copy content of this page