fbpx

Пообідавши в будинку друга, я зрозумів, чому його дружина хоче розлучення

Буває, спілкуєшся з людиною довгий час, думаєш, що знаєш її добре. А потім, зовсім звичайний випадок показує, яким він є насправді. Таке було і в мене. Виявилося, мій друг зовсім не такий, яким я його довгий час вважав.

З Миколою ми познайомилися, коли він влаштувався на роботу в нашу компанію. На вигляд, непогана, проста людина. Почали спілкуватися, виявилося, у нас є спільна приcтраcть – риболовля. Ми часто їздили разом порибалити. Його дружиною виявилося, була моя однокласниця, Віра. Тому і з дружиною друга у мене відразу склалися дружні стосунки. Нещодавно, я витягнув його на серйозну розмову.

У той день, мій друг прийшов на роботу дуже засмученим, ні з ким не хотів спілкуватися. На мої розпитування тільки відмовлявся. Але, в підсумку, все-таки розповів, що у нього трапилося. Віра хоче розлучення.

Мене це дуже здивувало, так як я вважав їх щасливою парою. За словами Миколи, вона постійно незадоволена, тільки грошей подавай. Я, як міг, намагався підбадьорити свого друга. Тільки ось його розповідь не виходила у мене з голови. Віра не схожа на причепурену фіфу.

Все стало на свої місця, коли я зайшов до нього в гості.

До чаю, Коля дістав печиво і зробив бутерброди з ковбасою. Відкусивши шматок, я зрозумів, що ковбаса зіпсована. Друг сказав, щоб я так не переживав, адже вона прострочена всього на кілька днів. Зате в магазині її продають майже задарма.

Потім він розпочав хвалитися усіма речами в квартирі, які він купив задешево. Це і браковані меблі, і телевізор з розбитим екраном. Він розповів, як можна заощадити багато грошей, таким ось чином. Тепер ясно, чому від нього пішла дружина. Я не уявляю, як вона взагалі так довго з ним прожила? І заради чого таке життя?

Після цього я почав уникати Миколи. Спілкування з ним стало для мене тягарем. Нещодавно бачив Віру, вона подала документи, щоб офіційно оформити їх розрив. Основним поштовхом стали відмови чоловіка дати грошей на лікувaння, так як це занадто дорого.

Цікаво, а що він робить з цими грошима? Адже він ні на що і не витрачає! А ви як вважаєте, чи правильно жити так як Микола?

Читайте також: Допоможуть бути щасливим і жити в достатку: ці молитви повинні знати всі!

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page