fbpx

Допоможуть бути щасливим і жити в достатку: ці молитви повинні знати всі!

Це правда! Всі повинні їх знати! Мені завжди допомагали у важку хвилину!

Ось так у нас і виходить коли в житті настає чорна смуга, не знаєш, що робити, немає до кого звертатися, ми згадуємо Господа нашого! І всі наші гріхи і просимо про допомогу, а коли все добре ми забуваємо про Нього …

Хотілося б щоб Господь був завжди в наших серцях незалежно від нашого матеріального стану і благополуччя!

У боротьбі зі злом, заздрісникам і недоброзичливцями прекрасними помічниками будуть молитви. З підтримкою Вищих сил ви зможете захистити себе від будь-якого прояву негативу.

Якщо у вас почалися проблеми на роботі, вас мучать сумніви і невпевненість, зверніться за підтримкою до Небес. Молитви допоможуть вам відчути впевненість в своїх силах і позбутися від негативу з боку вороже налаштованих людей.

Молитва від недоброзичливців на роботі

“Господи всемогутній! Спаси і збережи раба грішного Твого (ім’я). Захисти мене від злості і заздрості, заздрісників моїх. Відведи від мене гнів їх і силу слова недоброго.

Допоможи, Господи, не піти по стопах їх, вбережи від гніву в душі моїй. Прости, Господи, за гріхи мої та покaрaй вoрoгів моїх по справедливості. Я ж прощаю їх з волі Твоєї справедливості ради за заповітами Твоїм непорушними. Амінь”.

Молитва від вoрoгів

“Господи Ісусе! Збережи розум мій чистим, а помисли добрими. Допоможи очиститися від скверни, що надсилають вoрoги мої. Свято вірю в захист Твій та в благословення Боже. Не гнівайся на вoрoгів моїх, але і не залишай без покарання вчинки їх. Амінь”.

Молитва для захисту до Ангела-Хранителя

“Ангел Божий, Хранитель мій з народження і до самого відходу у вічне життя, молю Тебе, заступник, охорони мене від усякого зла. Позбав негативу з душі моєї. Направ мене, раба Божого (ім’я), на шлях виправлення так визволи мене від вoрoгів і недоброзичливців. Амінь”.

Молитва перед іконою “Всецариця”

“Пречиста Богоматір! Почуй молитви раба Божого (ім’я) та прохання мої щирих в своєму каятті. Призри мене і вбережи від наміру злого та від негативу, що мене переслідує. Цариця Небесна, на Тебе і Твоє заступництво уповаю.

Збережи мене, пом’якшити серце моє, на вoрoгів озлоблене, та не дозволь вершити cамоcуд діяннями непорядними. Амінь”.

Молитва від злих людей

“Всемилостива Божа Матір! На Тебе надіюсь, хранителька і захисниця всього роду людського. Буди милостива до мене, грішного (ім’я), та не залиш у годину сумнівів і страхів.

Борони, покровителько, від злої користі, на мене спрямованої, та додай розуму ненависникам моїм, погаси їх зло, до мене звернене. Амінь”.

Молитва для пом’якшення злих сердець

“Богородиця Пресвята! До Тебе за допомогою звертаюся. Пом’якшити серця людські, злістю наповнені. Не дай нам, Матінко, пропасти від злоби своєї. І прости нам гріхи наші і свавілля. Рaни Твої сльозами своїми омиваємо та вибачення за гріхи наших предків просимо. Амінь”.

Молитви є найсильнішим оберегом. Всемогутній Господь допомагає кожному хто щиро розкається в своїх поганих вчинках і наставляє на шлях істинний, що веде до очищення і просвітління. Звертайтеся з молитвами до Вищих Сил, і ви обов’язково отримаєте захист і підтримку.

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page