fbpx

Повернулася я додому близько п’ятої ранку, втомлена і щаслива. Чоловік моїх емоцій не зрозумів – влаштував грандіозний шторм для сімейного човника, мовляв, не ночувала вдома, значить 100% невірна

У шлюбі вже кілька років, і ніяких проблем, пов’язаних з невірністю, ніколи не виникало – ні у чоловіка, ні з мого боку. Але все змінила зустріч однокласників, на яку я ходила минулого тижня.

Побачилася зі старими друзями, випили, повеселилися. Особливо була рада зустріти одного з них – ми в школі сиділи за однією партою кілька років, а після випускного наші долі розминулися.

Нам дійсно було що обговорити, ось ми і проговорили всю ніч. Базікали до ранку: все вже розійшлися, а ми всі сиділи, сміялися і згадували минуле.

Повернулася я додому близько п’ятої ранку, втомлена і щаслива. Чоловік моїх емоцій не зрозумів – влаштував грандіозний шторм для сімейного човника, мовляв, не ночувала вдома, значить 100% невірна. А я просто спілкувалася зі старим другом, який мене навіть пальцем не зачепив! Ні в кого з нас навіть думки в ту ніч не промайнуло про щось зайве.

А благовірному своєму я це ніяк довести не можу – вже тиждень мене діймає, змушує вибачатися і виправдовуватися за те, чого не було. От скажіть мені: я зрадила чи ні? А то я вже сама починаю в це вірити.

Марія, 29 років.

Фото – ілюстративне.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news заборонений!

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page