fbpx

Повернувшись з хлопцем з роботи, ми виявили, що друг не один, а з панянкою. Спочатку зраділа за нього, а потім, зайшовши у ванну, я виявила, що дівчина користувалися моїми кремами, гелями, намочила і кинула рушник, розкидала брудні речі на рушник мого хлопця. Туди ж кинула мокру губку, а вранці ще й “дещо” приліпила на пралку

Орендуємо квартиру втрьох: я, мій хлопець і наш товариш. Один одному не заважаємо, готуємо в основному окремо, часом проводимо спільні вечори, готуємо вечерю, іноді кудись вибираємося разом – комунальна дружба.

Але від початку було обумовлено, що кожен має право привести гостей. До нас з хлопцем в основному батьки приходять, а товаришеві відразу сказали, що батьків, друзів і дівчат нехай водить, з ночівлею чи без, і нехай навіть на всі свої вихідні, але залишати їх жити – тверде “ні”. І якщо наш товариш знайде ту, з якою захоче зійтися, то обговорюємо все, культурно розраховуємося з орендодавцем і роз’їжджаємося.

Довгий час у нього нікого і не було, але недавно, повернувшись з хлопцем з роботи, ми виявили, що друг не один, а з панянкою. Спочатку зраділа за нього, а потім, зайшовши у ванну, я виявила, що дівчина користувалися моїми кремами, гелями, намочила і кинула рушник, розкидала брудні речі на рушник мого хлопця. Туди ж кинула мокру губку, а вранці ще й “дещо” приліпила на пралку. Яка нормальна жінка буде так поводитися? Це як взагалі?

Перепрала всі рушники, викинула губки і зубні щітки. Я не така вже прискіплива в житті, але чужа людина скористався моїми засобами гігієни, та ще й так демонстративно.

Влаштували Женці прочухана, а він образився – нібито вперше за довгий час привів “гостей”, а ми такі сякі. Але ж наші гості не чіпають і не розкидають його речі.

Як можна не розуміти таких елементарних речей? Не бачу іншого виходу, як з’їхати з вже рідної мені квартири, бо ще один такий візит у гості я просто не винесу. Що порадите? Чекати другого інциденту або підшукувати нове житло?

Ліля, 28 років.

Фото ілюстративне.

You cannot copy content of this page