fbpx

Природно, я не сказала, звідки саме у мене такі гроші. Чоловіку розповіла казочку у яку він з легкістю і повірив. Але через деякий час, йому стала відома правда і тут мені уже не до сміху геть

Останнім часом у нас з чоловіком фінансові негаразди. Вірніше, труднощі були завжди, просто зараз вони трохи більшими стали. Думаю, багато хто з вас мене зрозуміють. У наш час це досить поширена ситуація. Так ось, коли ситуація стала зовсім нестерпною, я вирішила звернутися до батьків чоловіка. Справа в тому, що мій чоловік давно не спілкується зі своїми предками. Більш того, заборонив і нам з дітьми розмовляти і бачитися з ними.

Ось уже кілька років ми не спілкуємося і не зустрічаємося. Вірніше, мій чоловік так вважає. Адже насправді я частенько телефоную їм потайки, а іноді, навіть забігаю в гості на якийсь час. Розумієте, мені шкода їх. Адже після непорозуміння з сином вони позбавлені будь-якого спілкування з рідними. А вони так цього хочуть! Знаю, що батьки намагалися примиритися з моїм чоловіком, але він залишився непохитний.

Їх суперечка здається мені дріб’язковим – свого часу батьки не дали синові грошей на справу, яку він хотів відкрити. Вони вважали цю затію безперспективною. Але мій чоловік не зміг спокійно прийняти відмову, і перестав спілкуватися з ними. Я думаю, що давно вже пора забути про ту ситуацію, але мій чоловік не хоче ніяк поступатися. Ось так і живемо.

Так ось, коли з грошима стало зовсім туго, я попросила в борг у батьків чоловіка. Я знала, що вони з радістю допоможуть нам. Мій чоловік довго не наважувався позичати, але, врешті-решт, був змушений зробити це. Знаєте, чоловіча гордість не дозволяла! Природно, я не сказала, що гроші нам дали його батьки. Я вигадала, що взяла в борг у подруги, і він повірив мені. Але, через деякий час все розкрилось. Справа в тому, що мій чоловік випадково зустрівся з тією самою знайомою і все дізнався.

Ви навіть не уявляєте, яка була буря! Чоловік був просто у нестямі! Я ніколи не бачила його таким! Чоловік сказав, що я не мала права брати в борг у його батьків. Адже він заборонив мені спілкуватися з ними, а я порушила цю заборону. Більш того, він вважав, що саме вони винні в наших фінансових негараздах. Адже їх відмова, свого часу, не дала нам можливість почати свій бізнес. І тепер ми ледь на хліб назбируємо. Ось так!

Я намагалася все пояснити коханому, заспокоїти його. Але все марно! Він навіть слухати мене не захотів! Сказав, що я повинна сьогодні ж повернути батькам все до копійки! Більш того, якщо я продовжу спілкування з ними, чоловік сказав, що завтра ж подає документи на розлучення! Ви тільки уявіть собі! Що за казки! Адже живемо ми в квартирі його батьків і вони ж оплачують комунальні і приватну школу нашої доньки.

А може й справді хай несе ті документи? Нащо таке життя, а так, хоч моя зарплатня буде йти на повноцінне життя, а не погашення боргів мого чоловіка.

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page