fbpx

Пугачова і Галкін розлучаються: у мережі показали відео Галкіна із ймовірною коханкою

PосЗМІ назвали ймовірну “причину” розлучення Пугачової і Галкіна. У руйнуванні шлюбу звинувачують телеведучу Юлію Барановську, пише УНІАН.

Журналісти знайшли в мережі відео, на якому зображений чоловік Алли Пугачової Максим Галкін разом з ймовірною коханкою – молодою ведучою Юлією Барановською.

Цей ролик в Instagram раніше опублікував poсійський ведучий і актор Дмитро Нагієв. На кадрах можна побачити, що Галкін тримає на плечах Барановську.

“Галкін грає з вогнем”, “Шкода, що ми розучилися берегти почуття своїх близьких”, “Безглуздий вчинок Галкіна”, “Звичайно, їй далеко до Алли”, – пишуть у коментарях під відео.

Читайте також: Важко дихати, важко ходити: Пугачова зробила відверте зізнання

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

День зарплаты радостное и редкое событие на канале. Сегодня нам понадобится больше психиатров.

Публикация от Дмитрий Нагиев (@nagiev.universal)

33-річна Юлія Барановська – зірка топових pocійських телеканалів. Вона була одружена з відомим poсійським футболістом Андрієм Аршавіним. У неї троє дітей.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Доброе утро из Сеула 😘😘😘#LGSIGNATURE @lg_rus

Публикация от Yulia Baranovskaya (@baranovskaya_tv)

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Мне важно завтракать – если я утром голодная, меня лучше вообще не трогать😤 А ведь каждый новый день начинается с новых новостей, задач, сообщений и писем в телефоне и ноутбуке – всё не усвоить на голодный желудок! Поэтому люблю совмещать 2 в 1 – за этим делом заодно и перекусить, особенно когда это что-то вкусненькое, ещё и быстро приезжает как @yandex_eda , когда совсем некогда готовить! Если вы тоже все в делах, пользуйтесь скидкой 25% на первые два заказа у Яндекс.Еды по промокоду BARANOVSKAYA 😉

Публикация от Yulia Baranovskaya (@baranovskaya_tv)

За інформацією pосЗМІ, причиною можливого розлучення Пугачової і Галкіна нібито став роман гумориста з телеведучою Юлією Барановською. За чутками, ведуча вaгiтна від чоловіка Примадонни.

Нагадаємо, що Галкін і Пугачова одружилися 23 грудня 2011 року. А 18 вересня 2013 року на світ з’явилися їхні діти Гаррі і Ліза, двійнят виношувала cypогатна мати, але їхні біологічні батьки – Алла і Максим.

You cannot copy content of this page