fbpx

Рибам хліба з салом, а : які страви найбільше обожнюють різні знаки Зодіаку

Смачно поїсти люблять усі. У кожного з нас свої переваги: ​​гостре або пряне, м’ясо або риба, курка або морепродукти, прості страви або складні.

Одні люблять харчуватися виключно в ресторанах, а інші не уявляють обід без маминого розсольника, пише uDuba.

Овен

Овен любить подорожі і з готовністю пробує національну кухню різних країн. Він охоче їсть екзотичні страви, які раніше пробував під час закордонних поїздок. Овен любить італійську кухню: пасту, щедро посипану пармезаном, різотто, брускетти і неодмінно келих червоного вuна. Ковтнувши його, Овен втрачає свою впертість і стає лагідним ягням.

Телець

Телець любить традиційні страви, смак яких колись пізнав у себе вдома. Верхні рядки в списку його улюблених страв займає молода картопелька з кропом, кусень ще теплого хліба, намазаний справжнім вершковим маслом, домашній сир і гречана каша з печі. Відданість традиціям не означає, що Тельці не стануть пробувати щось нове. Вони обов’язково спробують, але лише для того, щоб задовольнити цікавість і повернутися до звичної їжі. Як правило, екзотична їжа не входить в меню Тельця надовго.

Близнюки

Близнюки обожнюють рибні страви, морепродукти в будь-якому вигляді, а також пельмені і макарони. Пристрасть до цих продуктів пов’язана з тим, що варіантів їх приготування безліч, а для людей, схильних до змін, це має велике значення. Близнюки “западають” на морозиво, а їхнім улюбленим десертом є чізкейк.

Рак

Улюблені страви Рака – ті, смак яких він пам’ятає з дитинства. Це може бути борщ (такий, як готувала його мама), або фарширована риба (фірмова страва тітки), або плюшки (в точності такі, як пекла бабуся). Рак прив’язується до страв так само, як і до людей, і, як правило, в цілому вірний своїм звичкам. Він відданий тому, що любить, і така їжа йому ніколи не набридає.

Лев

Люди цього знаку Зодіаку люблять їсти багато і смачно, вважаючи за краще всіх страв добре приготоване м’ясо. Всілякі котлети, відбивні, стейки розміром з тарілку – це стихія Лева. Вони не відчувають захоплення від овочевих салатів або закусок, а рибу їстимуть, якщо тільки не зможуть знайти в межах досяжності нічого іншого. Звичайно, справа не обходиться без десерту, тому що солодощі – це ще одна левова слабкість.

Діва

Люди, що народилися під знаком Діви, не люблять змін і найохочіше їдять просту їжу і те, що їм знайоме. Дівам до смаку віе страви на основі помідорів: томатні супи, соус, та й томатний сік вони вважають смачнішим за будь-який інший. Діви досить байдужі до цукерок і інших солодощів і якщо вже їдять щось подібне, то, скоріше, темний шоколад.

Терези

Народжені під цим знаком не зможуть пройти повз кондитерську або пекарню. За свіжу випічку, апетитний десерт або морозиво вони готові віддати душу. Основний критерій для них: щоб було смачно. Тому улюбленим може стати як ніжний салат, так і добре приготоване м’ясо. Часто Терезам подобаються страви з грибів, особливо якщо ці гриби зібрані ними власноруч.

Скорпіон

Їжа Скорпіона повинна бути добре приправленою, пікантною і пряною. У питанні їжі він схильний дотримуватися традиційних поглядів: любить смажене м’ясо з хрусткою скоринкою, картоплю, густий борщ, олів’є і оселедець під шубою. На лінійці переваг Скорпіона також можна зустріти хороший aлкoголь і дорогий шоколад.

Стрілець

Улюблені страви Стрільців мають яскравий смак, а найзатребуваніші приправи – кетчуп і гірчиця. Вони із захопленням пробують нові страви в закордонних подорожах, але найбільше люблять італійську, угорську кухню, ніколи не відмовляться від піци, гуляшу з картоплею і різотто з білими грибами. Серед Стрільців часто можна зустріти абсолютно байдужих до солодкого. Улюблених ласощів для них може і не існувати, але якщо щось припало до смаку, то це любов на все життя.

Козеріг

Людина, народжена під знаком Козерога, цінує хорошу кухню, прив’язується до смаків і зазвичай вірна стравам, які одного разу полюбила. Однак Козеріг ніколи не відмовиться від кулінарних дослідів і з задоволенням пробує екзотичні новинки. Коли цікавість задоволено, Козероги повертаються до того, що вже добре знають. Проте, їм не подобається є навіть найулюбленіша страва дуже часто – потрібно різноманітність.

Водолій

Допитливих Водоліїв цікавлять страви, яких раніше вони ніколи не пробували. Чим більш рідкісним або дивним є делікатес, тим довше Водолій буде його смакувати і, нарешті, попросить рецепт, щоб створити щось подібне у себе вдома. Водолії люблять розмовляти за столом, заставленим різними стравами, на які, втім, вони можуть взагалі не звертати уваги.

Читайте також: Які ваші ідеальні парфуми згідно зі знаком Зодіаку

Риби

Риби не занадто вибагливі і розбірливі в їжі. Вони з задоволенням їдять навіть не настільки вишукану страву, як хліб з салом і часником. Але ні за що і ніколи Риби не зможуть відмовитися від солодощів, пробуючи все нові і нові вироби. Десерти, морозиво і цукерки вони здатні поглинати в будь-яких кількостях, часом забуваючи про здоровий глузд.

You cannot copy content of this page