fbpx

Самойлова розповіла, хто винен у її провалі Pосії на Євробаченні

Співачка Юлія Самойлова, яка представила Pосію на Євробаченні-2018 у Лісабоні і не пройшла до фіналу, заявила, що розчарована участю в пісенному конкурсі.

Причиною низького результату вона вважає те, що підготовка до участі проходила “абияк”, пише Gazeta.ua

“Серйозні репетиції почалися за два тижні до конкурсу. Їх було лише дві. З декорацією провели один прогін, який тривав 5 годин. Бек-вокалісти були з Німеччини. Якби їх привезли раніше, ми б краще одне одного відчули. Багато чого доводилося вирішувати самій. Сценічний костюм був за мої гроші. Я ні на що не могла вплинути. Мені лише говорили: “Не переймайся, все чудово, ти нічого не розумієш”. Але я розуміла, що все погано”, – розповіла співачка в інтерв’ю.

Також Перший канал, як повідомляв один із її колег, мусив придбати спеціальний інвалідний візок, але не став цього робити. Усього на підготовку номера канал витратив 15 млн рублів – 6,2 млн гривень.

Читайте також: Дівчинка їхала на “Євробачення” вже злoмлена: мати Самойлової пояснила поразку дочки

“Я дуже шкодую, мені сумно і прикро, що все так вийшло, що я не виправдала надій людей, які мене підтримували. Хочу щиро попросити вибачення. Повірте, я не спеціально це зробила. Моя мрія зруйнована”, – додала співачка.

You cannot copy content of this page