fbpx

Семен довго терпів свою дружину. Все плекав надію, що подорослішає і схаменеться. Останньою краплею стала її мила розмова по телефону, яку він  випадково підслухав. Виходить, що Семен ще й роги приміряє. Вирішив не просто розлучитись, а й домогтись, аби єдина і улюблена донька жила з ним, але на заваді несподівано стала його мама

Семен довго терпів свою дружину. Все плекав надію, що подорослішає і схаменеться. Останньою краплею стала її мила розмова по телефону, яку він  випадково підслухав. Виходить, що Семен ще й роги приміряє. Вирішив не просто розлучитись, а й домогтись, аби єдина і улюблена донька жила з ним, але на заваді несподівано стала його мама.

У мене росте маленька дочка. Ріднішої і прекраснішої людини для мене немає і бути не може. Чого не можу сказати про її матір.

Це симпатична жінка. Але на цьому все хороше і закінчується. Як людина, вона просто неможлива. Скільки б грошей не приносив, все було мало. Чим більше їх ставало, тим більше вона вимагала. Її ненаситності можна просто позаздрити. І це при тому, що сама жодного дня не пропрацювала. Моя колишня дружина й гадки не має, як гроші заробляється.

Я довго терпів свою дружину. Все плекав надію, що подорослішає і схаменеться. Останньою краплею стала її мила розмова по телефону, яку я підслухав. Виходить, що я ще й роги приміряю. Це просто не могло не вплинути на наші відносини, і я пішов. Залишив їй все і зник з її життя.

Але є одне неймовірне створення, яке пов’язує нас назавжди. Це моя донечка. Мила і світла дитиночка, яке любить мене просто так. Просто за те, що я її тато.

Колишня дружина спочатку намагалася заважати нашим зустрічам, але дитина змогла поставити її на місце, пригрозивши, що піде жити до мене. Тоді дружина просто оголосила про вартість кожної нашої зустрічі. І це понад тих сум, які я виділяю на дитину. Не жінка, а банкомат ходячий.

У підсумку ми розлучилися. Так колишня ще й на офіційні аліменти подала. Це при тому, що я повністю утримую дитину. Та й її теж. Так ні ж, все мало. Ця жінка ніколи не насититься.

Нещодавно випадково зустрів її з тим кавалером. чию розмову я підслухав. Я був розчарований. І як вона тільки могла на нього повестися. Так це він, швидше за все, її крутить на гроші. А вона вірить і вимагає їх з мене. З мене! Я ж тут до чого ?! Нахабства через край.

Після цього, я вирішив забрати у неї дитину. Їй, все одно, ніколи нею займатись, адже в нашому домі дитиною займається виключно няня і я. Сподіваюся на розуміння суду всій ситуації, що склалася. Але мені порадили зібрати докази неспроможності колишньої дружини.

Поділився своїми планами з мамою. Спочатку вона мене підтримала, але потім змінила свою думку. Мама намагається мене переконати відмовитися від своїх намірів. Пояснює, що тільки мама, яка б вона не була, зможе дати дитині турботу і любов. Виходить, що я, не в змозі дати моєму єдиній дитині любов і батьківське тепло ??? А жінка, яка і копійки не заробляє, займається лишень собою забезпечить нашій дочки прекрасне майбутнє ??? Так. Дожився до ручки.

Тепер у мене з’явився ще один противник – рідна мати. Сподіваюся, що коли все це закінчиться і моя дівчинка переїде до нас, цей противник перетвориться в найсильнішого союзника. Адже без неї ми не впораємося. Головне, щоб все вийшло. Вийде?

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка ілюстративна – pexels.

You cannot copy content of this page