fbpx

Щоб виглядати молодо навіть в 50 років, навчіться вмиватись так, як це роблять японські жінки

Представлений сьогодні метод в основному використовують жінки в Японії, але і до нас добралися секрети їх вічної молодості і краси. Найцікавіше, що він досить простий і кожному по кишені, тому випробовувати його точно варто, пише Мандаринка.

Він полягає в тому, щоб умивати обличчя вранці або ввечері мінеральною водою. Але для початку повністю очистіть шкіру звичним для вас способом (водою, молочком, живильним кремом), так щоб косметики на обличчі не залишилося.

Читайте також: 45 ПОРАД ВІД 90-РІЧНОЇ ЖІНКИ, ЯКІ КОЖНОМУ ПОТРІБНО ПЕРЕЧИТУВАТИ БОДАЙ РАЗ В ТИЖДЕНЬ

Після цього візьміть трохи газованої води (яка продається в кожній аптеці) і помийте нею все обличчя. Повірте, в результаті ви отримаєте гладку, пружну і посвіжілий шкіру. Але щоб не провокувати шкіру на роздратування не користуйтеся цим засобом більше одного разу в тиждень. Цього буде цілком достатньо для гарного результату і більш економно.

Є і ще один спосіб вмивання обличчя мінеральною водою. Просто розлийте мінеральну воду по формах, заморозьте. Тепер вмивайтеся, як зазвичай, водою. Але в кінці вмивання обробіть шкіру кубиком льоду з мінералки.

А ось і ще кілька простих порад про те, як правильно вмиватися водою:

  • Візьміть 1 літр кип’яченої води і додайте чверть чайної ложечки соди. Сода пом’якшить воду. Такою водою вмиватися дуже корисно;
  • Додайте до 1 літру води 1 чайну ложку лимонного соку. Підкислена вода сприяє збереженню в шкірі кислотно-лужного балансу, що також дуже корисно для обличчя.

Робіть по одній з кожних процедур щотижня регулярно і у вас завжди буде бархатиста, гладка шкіра.

You cannot copy content of this page