fbpx

Швидкий, яскравий , смачний тортик без випічки. І рідні гості будуть в захваті. А головне “гратись” з цією красою довго не потрібно

Швидкий. яскравий , смачний тортик без випічки. І рідні гості будуть в захваті. А головне “гратись” з цією красою довго не потрібно

Фруктовий торт без випічки – це насолода смаком !!! До того ж виглядає він просто чудово !!! Від одного вигляду слинки течуть.  Повідомляє intermarium.news з посиланням на Джерело І при кожному новому приготуванні цього торта, ви можете змінювати  фрукти і ягоди. Щоразу, торт буде різним. Спробуйте його приготувати і ваші гості будуть в захваті!

Фруктовий торт без випічки – це насолода смаком!

продукти:

  • Сметана – 500 гр (можна – Сливки 35%.)
  • Фрукти і ягоди – 300 гр
  • Готовий бісквіт (магазинний) – 200 гр (або будь печиво)
  • Цукор – 200 гр
  • Желатин – 30 гр
  • Фруктовий торт без випічки – це насолода смаком!

Читайте також: Печу торти на замовлення вже понад 10 років. Ось “залізобетонний” рецепт бісквіта, який підходить і для мультиварки і для духовки. Виходить завжди. Перевірено роками 

Як приготувати фруктовий торт без випічки:

Заливаємо желатин половиною склянки холодної води, використовуючи для цього невелику ємність. Ми залишаємо набухати желатин приблизно на пів години. Наδряклий желатин ставимо на водяну баню, постійно помішуючи, доводимо до кипіння, але не кип’ятимо.Більше оригінальних рецептів читайте на intermarium.news

У глибокій мисці, міксером, збuваємо сметану з сахаром. Взбuвати потрібно до повного розчинення сахара. Не перестаючи збuвати, вливаємо тонкою цівкою желатин і збuваємо ще приблизно півхвилини. Далі, дно глибокої миски застилаємо харчовою плівкою.

Миємо та чистимо від шкiрки або кiсточок вибрані фрукти і ягоди і нарiзаємо їх дрібними шматочками.

Бісквіт теж ріжемо на шматочки. Якщо ви замість бісквіта вибрали печиво, то його потрібно полaмати на невеликі шматочки. А взагалі з бісквітом торт виходить ніжнішим.

У глибоку чашку складаємо фрукти і ягоди і змішуємо їх з шматочками бісквіту. Потім заливаємо сметанним кремом і накриваємо харчовою плівкою. Ставимо в холодильник, до повного застигання, приблизно на 2-3 години.

Потім виймаємо наш торт з холодильника, перевертаємо на красиве блюдо і знімаємо плівку. Прикрашаємо фруктами і ягодами.

Залежно від обраних ягід, виходять ось такі, абсолютно різні, тортики

Читайте також: Це в тисячі разів смачніше і швидше за пиріжки. Просто супер ідея до сніданку, або смачного перекусу на роботу або до школи.

Смачного!

You cannot copy content of this page