fbpx

Сім років вони разом прожили, де тільки не були, до кого тільки не звертались, а лелека не летів до їхнього порогу і край. А тут прийшли до мене обоє, аж світяться від щастя. Новина у них приємна для мене. Бабусею я скоро стану. Я спочатку теж зраділа, а коли дослухала до кінця то при них і розплакалась від відчаю

У мене є дорослий син. Сім років тому він одружився. Не можу сказати, що у мене найкраща на світі невістка, але й не найгірший варіант. Вона гарна собою, розумна, господиня хороша. Ось тільки за всі роки шлюбу вона так і не змогла подарувати сину дітей.

Невістка об’їздила багато спеціалістів, довго обстежувалася, але нічого не давало результату. Перепробувавши все, мої діти прийшли до єдиного рішення – вони усиновлять дитину. Якщо чесно, то я не в захваті від цього, адже це все одно чужа дитина. Але в той же час, якщо своїх немає, то чому б не дати любов і ласку обездоленому малюкові. В якійсь мірі я абсолютно змирилася з цією думкою. Все-таки дитина з дитячого будинку краще, ніж відсутність дітей взагалі. І ось тепер нове потрясіння.

Кілька місяців тому син з невісткою активно зайнялися питанням усиновлення та поїхали в один з дитячих будинків. Вони вирішили, що оберуть собі дитину чисто візуально – яка їм сподобається, ту і візьмуть. Так ось, там, вони познайомилися з одним хлопчиком. Він дуже сподобався моїм дітям, і навіть схожий трохи на сина в дитинстві. Поговоривши з керівництвом дитбудинку з’ясувалося, що ніяких труднощів з усиновленням немає. Але у цього хлопчика є молодший братик, і бажано, щоб їх взяли разом. Мовляв, не хочуть розлучати братів.

Коли син з невісткою повернулися і розповіли мені про це, я подумала, що вони просто оберуть собі іншу дитину. Але, обдумавши все кілька днів, діти заявили, що заберуть обох. Я не знаю, чому вони так вирішили. Як сім’я, у якої не було ніколи дітей, зможе впоратися з двома хлопцями? Адже це досить складно і відповідально! Я сказала їм свою думку, що краще знайти іншу дитину. Але син і слухати не став. Заявив, що вони хочуть саме цього взяти, і ніякого іншого. Хоча я не розумію, яка різниця

Допоможіть мені відмовити дітей від цього кроку. Адже я впевнена, що вони роблять велику помилку. Як мені пояснити їм, що два хлопчики – це багато? Як переконати взяти в сім’ю тільки одного? Мені так шкода свого сина, адже невістка стопроцентово сяде без роботи вдома, а він повинен буде забезпечувати потреби трьох людей.

 Я вже спати не можу. Думаю відрадити сина від такого шлюбу узагалі. Нащо йому оце все. За що йому взагалі таке?

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page