fbpx

Скільки там було грошей, я не перераховував, але сума явно великою була. Більше тридцяти тисяч, бо там усі купюри тисячні були і їх було не десять і навіть не двадцять. А головне питання, яке мені спокою не дає, шановні пані: як при моїй зарплатні у 20 тисяч можна наскладати аж так багато? Вона ж мені щомісяця звіт дає. Чеки з магазину усі зберігає. Я не прошу, не подумайте, але в кінці місяця ми з її ініціативи сідаємо і все перераховуємо – до копійки сходиться. Де? Де вона узяла таку суму? 

З дружиною живемо більше п’яти років разом. За цей час були і непорозуміння і розлуки, але ми все пережили. Зараз ми живемо душа в душу, підтримуємо і допомагаємо один одному, ділимося переживаннями і негараздами. Обов’язки у кожного свої: я заробляю гроші, дружина підтримує затишок в домі, готувати, пере і завідує бюджетом. У нас немає секретів один від одного, принаймні я раніше так думав.

Кілька місяців тому шукав документи на квартиру, але знайшов заначку дружини. Перша думка: чому я нічого не знаю про це? Скільки там було грошей, я не перераховував, але сума явно великою була. Більше тридцяти тисяч, бо там усі купюри тисячні були і їх було не десять і навіть не двадцять. Загалом, я вирішив вивідати у коханої про знахідку.

Через кілька днів попросив грошей у дружини, нібито на ремонт машини. Але дружина відповіла, що на цей місяць весь бюджет розписаний і зайвих грошей немає, доведеться почекати трохи з ремонтом машини до наступної зарплати. Тепер я був здивований, як вона може так спокійно не правду в очі казати.

А головне питання, яке мені спокою не дає, шановні пані: як при моїй зарплатні у 20 тисяч можна наскладати аж так багато? Вона ж мені щомісяця звіт дає. Чеки з магазину усі зберігає. Я не прошу, не подумайте, але в кінці місяця ми з її ініціативи сідаємо і все перераховуємо – до копійки сходиться. Де? Де вона узяла таку суму?

Може займається чимось не хорошим, а може подруга дала на зберігання?

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка pexels.

You cannot copy content of this page