fbpx

Смачно і крапка», колишній російський «Макдональдс» оскандалився бургером з цвіллю, чизбургерами без м’яса та іншими «приємними» несподіванками

У колишньому “Макдоналдсі”, а нині – ресторані мережі “Смачно і крапка” в московському районі Хорошово-Мневники одній з клієнток продали бургер із пліснявою. Фотографії булки із зеленим нальотом, опубліковані телеграм-каналом “Що там у Москві?”, миттєво розлетілися блогами і стали приводом для безлічі коментарів, пише Радіо Свобода.

Коментатори – переважно мешканці росії, вказують на те, що не пройшло й три тижні від бравурного відкриття мережі, як вже почалися проблеми.

«Якщо не заглядати в соцмережі і не брати до уваги такі дрібниці, як бургери з пліснявою в Москві, чизбургери без м’яса в Тулі, прострочені соуси практично повсюдно і збільшення цін приблизно на 10%, то від Макдональдса, що пішов, і не відрізниш», – іронізує Микола Травкін.

“Зате все натуральне, без хімії! Жахалися відеороликам, де їжа з “Макдональдсу” не псується по півроку? Ось, тепер усе нормально”, – констатують інші користувачі.

Публікація запустила лавину скарг на колишні “Макдональдси”. У телеграм-каналі Ксенії Собчак з’явилися також фото поданих до їжі соусів з терміном придатності та бургера, в який забули покласти котлету.

Канал “Що там у Москві?” опублікував відео, на якому ворони розкльовують булки, доставлені до ресторану і які потім подаватимуть клієнтам.

Один відвідувач поскаржився, що в розплавленому сирі йому попалися ніжки таргана.

А деяким коментаторам ці лавини скарг на «Смачно і крапка» видалося підозрілим і сфальсифікованими.

По російських блогах поширилася звістка, що власник мережі Олександр Говор нібито планує подавати в ресторанах не тільки пивo, а й міцний алкoголь.

Але потім пресслужбіа “Смачно-і крапка” спростували появу пивa в меню ресторанів. Хоча, це єдине, що могло їх врятувати-пишуть користувачі мережі.

Фото: телеграм.

07/06/2022

You cannot copy content of this page