fbpx

Собак, котів, пташку та три білки – переселенка з Донеччини не кинула в біді домашніх улюбленців

Ірина Макогон переїхала з Донеччини на Черкащину, коли зрозуміла, що війна буде скоро в її домі. Перед нею постало питання: ні, не тікати самій, а як перевезти всіх своїх тварин, яких у жінки 40 штук.

Вона вибрала будинок з великою ділянкою, на який позичила грошей, а з допомогою волонтерів перевезла всю свою гавкаючу і нявкаючу родину.

Жінка каже, що в їхній сім’ї завжди опікувалися тваринами, тому вона змалку звикла, що тварини – друзі, тому не розуміє, як можна викинути тваринку. Через те, вона підбирає всіх – голодних і бездомних.

Ірина Вікторівна старається всім дати притулок, зігріти та нагодувати, але при цьому розуміє, що люди не люблять сусідства з такою великою отарою.

Вона переїхала у липні в Майданецьке і нині облаштовується, бо для 20 собак, 20 котів, 3 білочок і пташечки треба достатньо місця, вольєрів, огорожі. На це все потрібні кошти, а жінка поки не може працювати за спеціальністю (вона швачка), бо треба вигулювати тварин доки нема паркану.

Ірина каже, що з дому їхати було дуже тяжко і особливо лишати всю облаштовану територію для прожиття тварин. Зараз її підтримує сестра і допомагає з собаками, адже їм треба й їсти наварити і купити корми.

Жінка каже, що буде дуже рада допомозі, адже коштів для утримання такої кількості тварин у неї нема. Треба їздити до ветеринара та багато коштів заберуть витрати на облаштування місць для проживання, бо зима близько.

Фото: viche.ck.ua.

09/04/2022

You cannot copy content of this page