fbpx

Спершу я навіть не зрозуміла, а в чому власне справа. Слова вставити не могла. Свекруха явно дуже довго готувала свій діалог, тому я й слова вставити не могла. Вислухавши які ми не хороші і де б скінчили свої дні, якби не свята жінка “свекруха” я нарешті таки вловила суть. Але мені це не принесло полегшення, та навпаки

Мій чоловік часто робив щось, не порадившись зі мною. Ось нещодавно позичив гроші у своїх батьків. Я навіть нічого не знала, доти, поки мені не подзвонила свекруха. Я тільки підняла трубку, а вона відразу почала голосити робити винною мене не зрозуміло в чому. Спочатку я не могла зрозуміти, що відбувається, але коли мова зайшла про гроші, я відразу все зрозуміла.

Першими моїми емоціями стала злість на чоловіка. Адже можна було мені хоча б розповісти, щоб я хоча б знала, чому я вислуховую докори від свекрухи. Я спробувала спокійно говорити зі свекрухою, але вона явно тільки почала свою промову. З її слів виходило, що якби не вони ми б уже з голоду на той світ пішли. Де ж це бачено, щоб діти позичали гроші у батьків, замість того, щоб самим чимось допомогти батькам.

Я зрозуміла, що мене ніхто слухати не збирається, тому просто кинула трубку. Але свекруха ось уже кілька днів телефонує мені, питає, коли чоловік поверне борг. Вже навіть не знаю, що їй відповідати. Розмова з чоловіком не дала ніякого результату. Він тільки відмахнувся і сказав, що якось потім поверне борг. Але я чому повинна вислуховувати докори від його матері? Адже вона йому чомусь не дзвонить. Напевно, розуміє, що нічого від нього не матиме. А ось мені хоч вуха прочистити можна.

Ось завжди чоловік щось зробить, а я потім розсьорбувати. Свекруха знову зателефонувала, і я запитала, чому вона втягує мене в їх з сином справи. Вона ж з ним домовлялася і гроші йому давала, а не мені, ось нехай до нього і дзвонить. Але свекруха вважала, що раз ми родина, це означає, разом приймали це рішення і це наш з чоловіком спільний обов’язок. Пояснювати їй, що я навіть не знала про те, що чоловік позичив у них гроші, не було сенсу.

Якщо я прямо відправлю свекруху за конкретною адресою, то чоловік мене винною зробить у всьому. Але й слухати щоденні голосіння сил уже не маю. А як вчинити?

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page