fbpx

Стало відомо, кому передасть трон Королева Великобританії Єлизавета II – ЗМІ

Королева Великобританії Єлизавета II, імовірно, передасть трон не своєму синові Чарльзу, а внукові – принцові Вільяму. Такий розвиток подій припускають американські ЗМІ. Утім офіційного підтвердження цій інформації немає.

Інсайдер у Букінгемському палаці повідомив виданню Stаr, що син королеви Єлизавети II почувається зрадженим, оскільки завжди мріяв про трон.”Він мріяв стати королем. Все, що він міг, це, схлипуючи, сказати:” Мамо, що ти зробила! “. Але його обов’язок – робити все для блага країни. Насправді у нього немає вибору”, – розповів інсайдер.

Разом із тим повідомляється, що і самій королеві таке рішення далось нелегко. Утім, вона вважає, що принц Вільям та його дружина Кейт Міддлтон зможуть вдихнути в монархію нове життя, адже вони мають дуже велику популярність в народі.

Варто додати, що принц Чарльз у квітні 2018 року став спадкоємцем королеви в якості глави Співдружності націй. Ця посада у спадок не передається, тому офіційно він зможе очолити цей пост лише після смepті Єлизавети II.

Читайте також: 10-річний українець отримав листа від королеви Великої Британії Єлизавети ІІ

Як повідомлялося, Єлизавета II внесла дружину принца Гаррі Меган Маркл до заповіту. У свою чергу, королівська родина занепокоєна тим, що Єлизавета II внесла дружину принца Гаррі Меган Маркл до заповіту та залишила їй спадок.

Раніше також повідомлялося про те, що британська королева Єлизавета ІІ заборонила дружинам своїх онуків удень одягати прикраси з дорогоцінним камінням.

Джерело – Україна.

You cannot copy content of this page