fbpx

Син, навіть не пояснював нічого. Просто зібрав речі пішов, а ми з невісткою стояли і кліпали очима

Ми з чоловіком ростили свого єдиного сина і намагалися ні в чому йому не відмовляти. Сім років тому він одружився. Я пустила їх жити у квартиру своєї мами, яку раніше здавала. Невістка мені дуже сподобалася і вибір сина я схвалила.

Минув рік після весілля, і Наталя порадувала нас двійнятками. Я стала щасливою бабусею одразу двох чарівних дівчаток. З того часу відносини в сім’ї почали псуватися.

Невістка поскаржилася, що Денис якось змінився. Я не стала звертати увагу на її зауваження, вирішила, що це все тимчасово і минеться. Але помилилась.

Виявилося, що син завів собі іншу жінку. Причому дійшло до того, що він захотів розлучитися! І це після п’яти років спільного життя з Наталкою та за двох дітей! Мабуть, вона підозрювала, до чого йде, і навіть не говорила нічого. Хоча це було явно неприємною для неї звісткою.

Денис забрав речі та поїхав до іншої. Наташа з дітками залишилися жити у нашій квартирі. Спочатку після розлучення я не чіпала її, але помітила, що вона не поспішає нікуди переїжджати.

Напевно, комусь це здасться неправильним, але я вирішила, що колишній дружині мого сина необов’язково жити у моїй квартирі. У неї є батьки, які мають допомогти дочці придбати власне житло. А то вони за ці роки зовсім не допомагали молодим. Те, що вони мешкають у селі, не привід не допомагати дітям.

Квартиру я вирішила знову здати, щоби була хоч якась допомога до пенсії. Тож почала неприємну розмову з невісткою. Повідомила, що даю два місяці на пошуки нової квартири та переїзд. Крім того, запропонувала їй свою допомогу.

Наталка здивувалася і сказала, що моє рішення стало для неї несподіванкою. Вона розчаровано зітхнула і з сумом у голосі сказала, що не уявляє, куди піде з двома дітьми. Та й тут вони ходять у садок та на гуртки. Але я розраховувала, що колишня невістка мене зрозуміє. Чому я мушу віддавати їй свою квартиру?

29,12,2022

Головна картинка ілюстративна.

You cannot copy content of this page