fbpx

Так минуло сім років, почуття притупилися, а може Маринка зрозуміла, що вони занадто різні з чоловіком: у нього свої інтереси, у неї свої. Їй хотілося руху і нових звершень, а йому вже більше спокійного життя. Зрештою, Маринка познайомившись випадково по роботі з Артемом, вирішила залишити чоловіка. Артем – ровесник Маринці, їм цікаво вдвох, вони влаштовують один одного в усіх аспектах, наявність дитини кавалера анітрохи не бентежить. Тому Маринка спокійно подала на розлучення, як житиме далі її чоловік, який заради неї родину колись залишив, її не обходило

Маринці було 25 років, коли вона до нестями закохалася в одруженого 45-річного чоловіка Олега. Він дійсно був досить привабливий зовні, і періодично не міг встояти перед гарними жінками – зраджував своїй дружині. Але дружина закривала на це очі, адже в врешті чоловік завжди залишався з нею, про розлучення і мови не йшло.

Але Мариночку такі відносини не влаштовували, і вона зробила все, щоб легка інтрижка закінчилася розлученням Олега. Маринка – дівчина дуже приваблива, хлопців у неї завжди було багато. Але по справжньому вона закохалася в чоловіка, який годився їй у батьки, а його діти були її ровесниками.

Батьки Мариночку відмовляли від цих відносин, діти Олега і його дружина не пробачили зради – перестали з ним спілкуватися. Але любов, а скоріше навіть потьмарення розуму, здолали все на своєму шляху.

Мариночка і Олег одружилися, а через рік у них з’явилася дочка. Вони були щасливі, не дивлячись ні на що. Маринка вважала, що їй пощастило з чоловіком – з ним, як за кам’яною стіною. Олег «показував себе» перед друзями молодою, красивою дружиною і маленькою донькою. Адже його друзі вже дідами ставали (та й Олег став дідом, коли його молодшій доньці було 5 років).

Так минуло сім років, почуття притупилися, а може Маринка зрозуміла, що вони занадто різні з чоловіком: у нього свої інтереси, у неї свої. Їй хотілося руху і нових звершень, а йому вже більше спокійного життя.

Зрештою, Маринка познайомившись випадково по роботі з Артемом, вирішила залишити чоловіка. Артем – ровесник Маринці, їм цікаво вдвох, вони влаштовують один одного в усіх аспектах, наявність дитини кавалера анітрохи не бентежить.

Коли Маринка подала на розлучення – це стало справжнім кінцем світу для Олега, і він довго приходив до тями. Адже він втратив зв’язок з першою сім’єю і позбувся другої сім’ї – просто залишився один. Олег спробував повернутися до першої дружини, але вона його не прийняла.

Жінка щаслива з дітьми та онуком. Сім років досить таки великий термін. Вона звикла до нового спокійного і розміреного життя без чоловіка. Маринка щаслива з новим чоловіком і їхньою дочкою. А Олег? Поки не визначився, як жити далі.

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page