fbpx

Текст, який відгукується серцем: тепер я знаю, що таке «полюбити себе»

Чудовий текст, який відгукується серцем… Рекомендуємо до прочитання.

Я знаю, що значить полюбити себе. Це означає прокинутися вранці і більше не думати про те, що в світі є хтось більш вдалим, красивішим, розумнішим, кращим.

Це означає дивитися в дзеркало і не хотіти залишати своє відображення. Довіряти цьому відображенню. Не важливо, з косметикою, або без, не має ніякого значення і мій настрій … Я просто довіряю тому, що світиться і палає в серці. Я знаю, що значить полюбити себе. Більше не чекати якихось заходів, зустрічей, подій, днів наpoджень, випускних, вихідних … Не чекати любові і уваги до себе!

Дозволити собі бути щасливою сьогодні, зараз. Дивитися прямо в очі перехожим, не опускаючи очі на брудний асфальт … Знати, що світ навколо так само прекрасний, яким був завжди. Я знаю, що значить полюбити себе. Радіти кожному успіху близьких людей. Радіти тому, що вони живуть, творять, дихають, досягають, домагаються.

Читайте також: МУДРА ПРИТЧА: КОЖНОМУ СВОЄ ЩАСТЯ

Тому що від їх успіху ані трохи не зменшується цей вогонь всередині мене. Я не стаю менш прекрасною. Я не стаю менш улюбленою і захищеною. Тому, що я така глибока, що здатна вмістити в себе і їх успіх. Я здатна бути частиною їх радості. Я здатна розуміти кожною своєю клітинкою, що їх успіх – це успіх і радість всього світу, а значить, як і весь цей світ, їх успіх – частина і мене теж.

Я знаю, що значить полюбити себе. Більше не скаржитися на життєві труднощі. Полюбити навіть ці труднощі. З посмішкою і почуттям гумору зустрічати кожну перешкоду, розуміючи, за всім цим стоїть зростаюча сила і терпіння. Любити країну, місто, вулицю, в якій живу. Любити вид з вікна, любити перехожих. Нехай навіть таких, пригнічених. Адже вони так само, як і я, коли-небудь обов’язково дізнаються, що означає. Любити себе.

Автор: Гінтаре Йотейкайте

Джерело.

You cannot copy content of this page