fbpx

“Телевізор купити додому, це нормально, а ось посудомийку – ні” – заявила ображена знайома

Нещодавно став свідком розмови дружини зі знайомою. Вони обговорювали нашу посудомийку, яку ми придбали в нову квартиру. Мова зайшла про те, що багато чоловіків вважають покупку посудомийної машинки – непотрібною тратою грошей, так як думають, що дружини прекрасно справляються з необхідністю вимити посуд.

“Телевізор купити додому, це нормально, а ось посудомийку – ні” – заявила ображена знайома.

Насправді посудомийна машина це – дуже необхідна на кухні річ. Я і сам перший час був скептиком. Ні, я не вважаю що мити посуд це суто жіноче заняття, дуже часто я і сам перемивав весь наш посуд, поки дружина займалася іншими справами. Мені здавалося, що посудомийна машина це дуже витратна річ. Я вважав, що при митті в машині витрачається велика кількість води. До того ж необхідно купувати спеціальні таблетки з миючим засобом, купувати спеціальну сіль, а раптом ще якась поломка? Помити руками в раковині – дешево.

Але як тільки у нас з’явилася машина, я усвідомив яке ж це перевага! Досить просто завантажити всю гору посуду, натиснути кнопку і можна спокійно займатися своїми справами.

“Так, за таку можливість необхідно доплачувати” – сказав я дружині.

Відтоді у нас завжди є сіль для посудомийної машини і я з великим запасом купую необхідні таблетки (спеціально шукаю великі партії по акції, так виходить дуже вигідно по грошах).

Якщо повернутися до затвердження фрази, що “краще купити телевізор, ніж посудомийну машину”, то я, як людина, що живе більше 10 років без телевізора не погоджуся з цим. Комфортний побут починаєтьчя від комфорту на кухні. Якщо приготування їжі і прибирання на кухні не забирають багато часу і сил, то стосунки міцніють, хіба не так? Замучена дружина від постійного готування і миття посуду буде часто не в настрої. Телевізор на це може вплинути? Ні!

Бережіть своїх дружин, дорогі друзі!

Фото – ілюстративне.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news заборонений!

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page