fbpx

ТОП найбільш мерзенних знаків Зодіаку: хто з зодіакального кола найогидніший?

Людські недоліки можуть дратувати, іноді – смішити, а часом викликати серйозну неприязнь. InStyle ризикнув розгледіти за допомогою зірок самі противні якості знаків зодіаку, пам’ятаючи, що з кожного правила можуть бути винятки, а зірки не застраховані від помилок.

За матеріалами – Instyle.ru.

12-те місце. Риби

На відміну від Водоліїв або Скорпіонів Риби вкрай чутливі і делікатні. Це, з одного боку, добре, з іншого – не дуже. Сльози з найменшого приводу, надмірні переживання на порожньому місці – звичайна для них справа. А ось що по-справжньому може дратувати в Рибах, так це їхня ненадійність, неуважність, інфантилізм. З захистом від обставин у Риб не дуже, тому в роботі з ними складно: будь-яка проблема викликає або правець, або ниття.

11-те місце. Водолій

Дуже хочуть бути тими, ким не є, весь час грають чиїсь ролі замість того, щоб бути собою. А це виглядає безглуздо, роблячи Водоліїв дурнішими, ніж вони є. Ще одна дратуюча (точніше, обурююча) риса представників цього знаку – нестача такту: Водолії можуть зачепити дурним жартом, але вибачаться тільки з пристойності. При цьому якщо зачіпають особисто їх, реагують шумно, бурхливо і в стилі «Я образився».

10-те місце. Терези

Представникам цього знаку важко озвучувати претензії оточуючим, а також йти на конфлікт заради захисту своїх інтересів. Це робить їх роздратованими, тримає в напрузі, яка передається і оточуючим. Як розрядки Терези використовують сарказм, причому без міри. Близькі, а також ті, хто відноситься до Терезів з симпатією, часто дивуються: чому в їхню адресу стільки невиправданої жовчі?

9-те місце. Телець

Упертість і лінощі – часті супутники Тельців. Вони не терплять змін, їм не до душі щось міняти, при цьому амбіцій у них багато, а потреб і бажань ще більше. Лежати на дивані і багатіти – оптимальний життєвий сценарій, який влаштував би Тельця. Шкода, що таке буває рідко. Може, через те, що мрії з реальністю не співпадають, Телець так схильний до істерик?

8-те місце. Лев

Надмірно роздуте его робить Левів зарозумілими, а міцно спляча самоіронія – смішними. До речі, щодо сміху, Леви переконані, що у них прекрасне почуття гумору, що зовсім не обов’язково завжди є правдою. З цієї причини вони багато жартують, чекаючи захоплень і реготу, і сильно дивуються незручній тиші, що супроводжує розказані ними плоскі анекдоти.

7-те місце. Близнюки

Спритні Близнюки неймовірно комунікабельні, але за цією рисою характеру можуть ховатися небажання слухати, надмірна балакучість, схильність до пліток. Багато Близнюків дійсно нездатні сприймати кого-небудь, крім себе, їм подобається виконувати соло в розмовах, не турбуючись навіть про те, чи цікаві їх тиради співрозмовникам. Додайте до цього сумнівний талант створювати чутки на порожньому місці і невміння берегти чужі таємниці, і стає ясно, чому Близнюків іноді цураються.

6-те місце. Діва

Так буває, що очевидні начебто чесноти виявляються недоліками. Так можна сказати про Дів, чиї любов до порядку, старанність і вимогливість багатьох напружують і відштовхують. Ставлячись критично до себе, Діва так само відноситься і до інших людей. Звичка керувати, критикувати, радити створює проблеми в спілкуванні: Дів часто вважають моторошно нудними і диспотичними, намагаючись триматися від них подалі.

5-те місце. Скорпіон

Не стільки противний, скільки неприємний часом Скорпіон щедрий на уїдливість, сарказм і зарозумілість. Представники цього знаку не можуть похвалитися тактовністю і погано тримають себе в руках. Вони легко можуть бути душками, але тільки тоді, коли а) в настрої; б) їм це потрібно. Скорпіон – прекрасний маніпулятор, і люди це відчувають. Всі ці якості в одному флаконі змушують оточуючих бути вкрай обережними зі Скорпіоном.

4-те місце. Овен

Великий любитель сперечатися. Привід для дискусії йому не потрібен, головне для нього не тема, а тон – чим голосніше і лютіше, тим краще. Овен не вміє приймати чужу точку зору і не схильний до демократії в принципі. Зате деякі представники цього знаку дуже охоче робити капості за спиною, нишком. З боягузтвом це не пов’язано, схоже, їм просто подобається поводити себе так.

3-те місце. Рак

Проблеми з мораллю – стандартна історія для Раків. Їм здається, що вони міцні, працьовиті, відкриті і чесні. Збоку деяким теж так здається – з поправкою на те, що працездатність поєднується з невмінням заробляти, а чесність «компенсується» відсутністю душевного такту. Рак пре напролом до одному йому відомої мети, виглядає як справжній Термінатор, тільки з часом виявляється, що мета недосяжна або її просто немає. А репутація, вона вже зіпсована. Заради чого, питається.

2-е місце. Козеріг

Манера бубоніти з будь-якого приводу і читати мораль всім підряд, що відрізняє Козерогів, не додає їм очок. У ту ж скарбничку падає відсутність поблажливості: народжені під знаком Козерога легко розчаровуються в тих, хто (з якогось дива) не виправдав їхніх сподівань. При цьому до себе Козеріг пред’являє занижені вимоги, завжди знаходячи причини для виправдань. Подібні подвійні стандарти роблять деяких Козерогів вкрай неприємними в очах оточуючих.

Читайте також: Знаки Зодіаку, які створюють найміцніші  і найщасливіші пари

1-е місце. Стрілець

Палець в рот Стрільцю не клади, відкусить разом з рукою. Представникам цього знака подобається з’ясовувати стосунки і доводити оточуючих до кипіння. Часом Стрільці роблять це за чужий рахунок – дадуть наводку, зіштовхнуть лобами, а далі сидять і з задоволенням підкидають дров у конфлікт, що розгорівся. Простіше кажучи, Стрілець – ідеальний троль, який заряджається від негативних емоцій і ситуацій.

You cannot copy content of this page