fbpx

Три Вселенських закони грошей: ключі до достатку

Багато людей категорично не вірять в усвідомлене поводження з тонкими енергіями. Це не дивно. Адже нас ніхто не вчив «спілкуватися» з подібними речовинами. На жаль. Тому що саме там, у сфері тонких енергій, заховані ключі до достатку.

Коли я говорю про тонкі енергії, я маю на увазі оточуючу нас незриму силу. Індуси називають її праної, китайці – ци, гавайці – манної, а німецькі племена називали її од. Це та сама сила, завдяки якій можливе життя на Землі, завдяки якій формується світобудова.

Все, що ми бачимо навколо, – люди, тварини, рослини, камені, річки, хмари, – не що інше, як матеріальні прояви цієї енергії. І гроші – не виняток, це різновид універсальної енергії ци; монети, купюри, коштовності – її зриме втілення.

По суті своїй енергія, в тому числі і енергія грошей, не є ні позитивною, ні негативною; вона нейтральна. Тільки коли ми починаємо використовувати енергію в своїх цілях, коли ми активуємо її за допомогою наших думок і почуттів, вона знаходить ті чи інші якості.

Енергія може зцілювати і збагачувати, але може і руйнувати. Я говорю це для тих, хто рахує гроші чимось брудним, поганим, а прагнення до них – низьким, ганебним, «гріховним». Гроші можуть бути шкідливі, як може бути шкідлива будь-яка річ, будь-які ліки, якщо не дотримуватися законів моральності.

Гроші можуть очорняти душу людини, який поставив їх над усе на світі і домагається (саме домагається) Їх за всяку ціну, але можуть і збагачувати її, допомагати творити добро, розкривати і реалізовувати свої здібності, робити світ навколо себе краще.

Один з ідеальних образів Ренесансу – багатий вельможа або городянин, який засвоїв гуманістичні знання, має гарний смак і стає покровителем вчених і художників. Іншими словами, ідеал багатства – це вміння вишукано облаштувати будинок або державу, сприяння процвітанню наук, ремесел і мистецтв.

Навіть саме слово «багатство» – слово особливе, однокореневе слову «Бог». Багатий той, хто пізнав Бога в своєму серці! Може бути, саме тому нинішні заможні люди називають себе олігархами і бізнесменами, а не багатіями?

Отже, для досягнення благополуччя важливо зрозуміти дві речі. Гроші суть енергії, яка дає людині можливості.

Можливості купувати, управляти людьми, радіти, викликати повагу, мати авторитет … І чим більше енергії, тим ширше можливості. Причому це відноситься не тільки до енергії грошей, але і до особистої енергії самої людини. Найбільше енергії у Бога – звідси і Його величезні можливості.

Енергією грошей можна управляти. Для цього необхідно увійти з нею в резонанс, а раніше – знати закони, яким вона підпорядковується.

ПЕРШИЙ ЗАКОН ЕНЕРГІЇ ГРОШЕЙ: «ЕНЕРГІЯ ГРОШЕЙ СЛУХНЯНА ДО УВАГИ».

Перший закон енергії грошей говорить: «Енергія достатку слухняна увазі». Ці слова я чув і від китайських, і від гавайських вчителів. Увага дуже важлива для енергії взагалі. Від нашої уважності, від нашої зосередженості залежить те, якою енергією – бідності чи багатства – ми «зарядимо» наше життя.

Увага є контролем над думками і бажаннями. Управління увагою – це свого роду «виховання» психіки. «Виховання» уваги – дуже важлива, можна сказати, ключова ланка в справі залучення грошей.

Не соромтеся думати і мріяти про гроші, зосереджувати увагу на енергії грошей. На жаль, жоден з елементів оточуючого нас світу не пов’язаний з такою кількістю «поганих» міфів, а також випливаючих із них забобонів як гроші.

Думайте про енергію процвітання без сорому! Саме помилкове ставлення до грошей і породжує жадібність, злодійство, злидні і бідність, повне проблем, безрадісне існування.

 ДРУГИЙ ЗАКОН ЕНЕРГІЇ ГРОШЕЙ: «БУДЬ НАШ ПОМИСЕЛ ДО НАС ПОВЕРТАЄТЬСЯ».

Другий закон енергії грошей такий: «Будь-який мій помисел повернеться до мене». На практиці це означає, що я активую об’єкт, на якому зосереджена моя увагу, і даний вид енергії, немов магніт, притягує відповідь уваги. Увага діє подібно лупи, котра фокусує промені в одній точці.

Тобто, щоб залучити гроші, треба стати чимось на зразок магніту для них; потрібно звернути на себе їх «увагу».

ТРЕТІЙ ЗАКОН ЕНЕРГІЇ ГРОШЕЙ: «ВІДДАЙ В РАДОСТІ, ЩОБ В РАДОСТІ ОТРИМАТИ»

Третій закон енергії грошей говорить: «Не можна перебувати в стані боржника». Ну, а вже якщо ви взяли гроші в борг, повертайте їх з радістю. Той, хто віддає борг (і платить по рахунках – за квартиру, зв’язок, комунальні послуги та ін.) Радісно, ​​обов’язково стане багатшим: енергія радості приверне до нього енергію грошей. Принцип «віддай в радості, щоб в радості отримати» – це принцип роботи з енергією грошей.

 ВАШІ ПЕРЕКОНАННЯ

Для кожної людини існує індивідуальна, тільки йому притаманна причина блокування надходження грошового потоку в ваше життя. Це може бути як передана з покоління в покоління родова програма, так і набута в цьому житті і створена на основі негативного власного досвіду.

Що ви чули в дитинстві від своїх батьків про гроші? Може бути те, що «гроші даються важко», і щоб їх заробити, потрібно «працювати в поті чола»? Або те, що «гроші на деревах не ростуть» і, як любила говорити моя бабуся, «не жили заможно і починати нічого», яка, до слова сказати, походила з великої і вельми заможної родини, дивом уникнула розкуркулення, і раз і назавжди засвоїла після цього, що нова влада не любить слово «багатство» і чим ти біднішими – тим ціліший?

А може бути ваше дитинство протікало в безхмарній атмосфері любові близьких, які оберігали вас від життєвих проблем і не обтяжували участю в обговоренні фінансових питань, ось тільки вступивши в самостійне життя ви стали помічати, що гроші якось намагаються уникати вас, або проходять «крізь пальці »і не затримуються надовго?

Всі ці переконання, що сформувалися під впливом і впливом рідних, знайомих, суспільства, колективних програм, – всі ці переконання вкоренилися у вашу підсвідомість і впливають на ваше життя і на ваші уявлення і тому, що для вас можливо і безпечно.

Ви можете мріяти, бажати, маніфестувати все, що завгодно, але негативні переконання будуть перешкоджати прояву достатку і фінансового благополуччя.

You cannot copy content of this page