fbpx

Цемент потрібен не тільки для будівництва: 15 крутезних ідей декору для саду з цементу

Садова скульптура – відмінний спосіб додати своїй ділянці індивідуальності. Вам не обов’язково купувати готові композиції за великі гроші, краще вирушайте в будівельний магазин за мішком цементу. Пам’ятайте, що працюючи з розчином не можна його залишати надовго в статичному вигляді. Змішавши всі інгредієнти, виливайте його в форму як можна швидше, пише BonnyLady.

Для створення цементного розчину знадобиться:

  • 1 частина цементу;
  • 3 частини піску;
  • 3 частини води

Розчин такої концентрації слід залишити в формі мінімум на добу. Він дозволяє створювати досить міцні елементи, які будуть прикрашати ваш сад багато років. Як форму для заливки можна використовувати найнеймовірніші речі. Ось кілька цікавих ідей.

Саморобна плитка

Як форму для круглої плитки можна використовувати старий посуд. Для більш легкого вилучення, покрийте дно харчовою плівкою. Цікаве рішення – силіконові форми для випічки.

Місце для декоративного ставка

Невелика ємність для води доречна і в якості декору, і як функціональний елемент саду. Це може бути поїлка для птахів або резервуар для збору дощової води.

Читайте також: 20 ІДЕЙ ДЛЯ САДУ, ЯКИМ ПОЗАЗДРЯТЬ УСІ СУСІДИ. ТІЛЬКИ НЕ ЗІЗНАВАЙТЕСЬ, ЩО ЦЕ ТАК ПРОСТО І ДЕШЕВО!

Вазони для квітів

Використовуйте в якості форми паперові стаканчики, відерця від морозива або навіть порвані гумові чоботи. За таким же принципом можна створювати горщики для домашніх рослин.

Оригінальні скульптури

Перетворіть свій сад в художню галерею під відкритим небом. На допомогу прийдуть самі звичайні речі.

Корисні речі для саду

У дизайні саду доречні речі, яким не завжди знайдеться місце в будинку. Наприклад як вам цементний абажур або ваза у формі пляшки? Фактично, ви можете знімати копії з безлічі цікавих речі, створюючи власні композиції.

Читайте також: НАЙПРОСТІШИЙ ЕЛІКСИР ДЛЯ ПИШНОГО ЦВІТІННЯ ГЕРАНІ! У МЕНЕ ТЕПЕР НАЙБІЛЬШ КВІТУЧИЙ БАЛКОН В БУДИНКУ!

Сподобалось? Поділіться з друзями!

You cannot copy content of this page