fbpx

Ці двійнята народилися з різним кольором шкіри. Тільки погляньте, як вони виглядають 20 років по тому!

У це складно повірити, але Люсі і Марія Ейлмера – сестри-двійнята. Дівчатка народилися в британському місті Глостер. Їхній батько Вінс – білий, а мама Донна – наполовину ямайка. Ми покажемо вам вже дорослих сестер, які абсолютно не схожі один на одного, пише Мадам Роза.

Імовірність народження дворасових близнюків становить приблизно 1 до 500, тому не дивно, що сестри викликають неабиякий подив.

У Люсі світла шкіра і пряме руде волосся, в той час як у її сестри – темна шкіра і темне кучеряве волосся.

Читайте також: 18 ЗНАМЕНИТИХ НА УВЕСЬ СВІТ ПАР, ЯКІ ДОВОДЯТЬ, ЩО КОХАННЯ МОЖЕ ТРИВАТИ ВІЧНІСТЬ

«Ніхто не вірить, що ми сестри-двійнята, тому що я біла, а Марія чорна, – говорить Люсі. – Навіть коли ми одягаємося однаково, ми все одно не схожі на сестер, тим більше на двійнят. Спочатку наші нові друзі не вірять, що ми двійнята, і навіть просять показати свідоцтва про народження, щоб це довести ».

«Це було шoком для мами, тому що такі параметри, як колір шкіри, не визначаються результатами УЗД під час вагiтності, – говорить Люсі. – Таким чином, вона навіть не уявляла, наскільки різними ми будемо, коли з’явимося на світ. Коли акyшерка передала нас їй в руки, вона втратила дар мови ».

Сьогодні дівчатам вже по 20 років, вони навчаються в різних коледжах. Люсі вивчає мистецтво і дизайн, а Марія – право і пcихологію. Марія – екстраверт, Люсі – інтроверт.

You cannot copy content of this page