fbpx

Цiкава істoрія: щo тiльки не зроблять батьки заради своїх дітей!

На хвилі історій з дитинства теж хотілося б поділитися своєю.

У дитинстві я дуже любила казки і вірила в чудеса. Одного разу мама прочитала мені казку про принцесу на горошині, і вона мені настільки сподобалася, що я захотіла втілити її в життя. Незадовго до того, як лягти спати, я пробралася в кімнату улюбленої мами і підклала їй під простирадло горох.

І не одну-дві штучки, а хорошу таку жменьку, щоб напевно)) З почуттям виконаного обов’язку і передчуттям завтрішнього дня, я благополучно пішла спати. Прокинувшись, насамперед побігла до мами, до слова, вона вже не спала, а спокійно готувала сніданок, не подаючи ніякого виду про подію, лише зрідка позіхаючи. Я була тим ще конспіратором, тому без зайвих емоцій, з холоднокpoвністю і байдужістю, які може зобразити п’ятирічна дитина, задала контрольне запитання: «Мама, як тобі спалося?».

На що мама, не відволікаючись від готування, відповіла з усією серйозністю, що, мовляв, дуже-дуже погано, півночі переверталася, довго не могла заснути і т.д.

Читайте також: «ТАК ЛОХАНУТИСЯ НА СТАРОСТІ ЛІТ». ЦЕ ДОБUЛО СТАРЕНЬКУ. ЗЛЯГЛА І ЗДАВАЛОСЯ, ЩО ОТ-ОТ ВІДДАСТЬ БОГУ ДYШУ

Вираз радості на моєму обличчі і цілковитого захоплення не можна передати словами, все сходиться: горох на ліжку є, мама є, мама не виспалася! Значить що? Мама – принцеса! І не якась там, а справжнісінька, перевірена особисто мною! Довго я ще бігала по квартирі з радісними криками))

Минуло багато часу з тих пір, але мама все ще нагадує мені цей випадок, як їй довелося всю ніч спати на краю ліжка, щоб не порушити мій гороховий шедевр))

Джерело.

You cannot copy content of this page