fbpx

Ти чек бачив, – на всю квартиру “шепоче” свекруха моєму чоловіку, – П’ять тисяч! П’ять тисяч за стрижку. А тут ще три. На косметолога витрачено. Людоньки! – і починає поволі осідати у крісло

Вона з першого ж дня мені показала, що вибором сина незадоволена. Я мовчала та намагалась не звертати на це все уваги. Ніколи у нас не було нормальних стосунків, тому я навчилася не чути її.

Спочатку вона доводила, що я готувати не вмію. Я звичайно не шеф-кухар, але голодний чоловік не ходить. Єдине, з випічкою не дружу, проте все продається у магазині. Крім цього, борошняне шкідливе для здоров’я, тому мене це ніяк не засмучує.

Тільки от свекруха вважає, що без пиріжків та пельменів жити на цій землі немає сенсу. Вона щодня приносить свої пироги та відгодовує чоловіка. Той тільки радіє. Але мені все одно — на здоров’я.

Матері хорошої для своєї дитини з мене теж не вийшло, бо я слухала спеціалістів, а не святу родичку. Побачивши, що нічого не досягне в цьому напрямку, вона взялась до мого зовнішнього вигляду.

Мене підвищили минулого року, відповідно, і дохід зріс. Вимоги збільшилися, але я працівник відповідальний, впоралася. Відколи я почала отримувати гідну зарплату, я дозволила собі більше грошей витрачати на свої потреби. Я ходжу до косметолога, до спортзалу, можу пообідати поза домом і купити просто так нову сукню. Однак свекруха вважає що я на вітер витрачаю статок. Можна і вдома перед дзеркалом посидіти – результат буде той же.

На її слова я уваги не звертала, поки чоловік не почав підтакувати. Мовляв, я такі суми витрачаю на себе, краще б на машину відкладала. Він чоловік, хай і відкладає, а маю інші потреби. Мій внесок у сімейний бюджет все одно більший, мені немає чого червоніти.

Чоловік хоче, щоб дружина була красуня і гроші були цілі, але так не буває. Відмовлятися від тихих жіночих радощів я не збираюся. Якщо щось не влаштовує, то нікого не тримаю. Я гроші не тринькаю, а вкладаю в себе. От хіба я не маю на це права?

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page