fbpx

Ти, що? Що ти? Ти де? Діти що? Зі мною? Наталя буде проти – аж затинатись почав чоловік почувши мої слова. Так і не дібравши слів він вимкнув зв’язок, але через кілька секунд мій старенький айфон знову завібрував. На цей раз екран усміхався до мене обличчям свекрухи. Схоже і вона новину дізналась, але я говорити уже не могла, підійшла моя черга надати документи для перетину кордону

— Ти, що? Що ти? Ти де? Діти що? Зі мною? Наталя буде проти – аж затинатись почав чоловік почувши мої слова. Так і не дібравши слів він вимкнув зв’язок, але через кілька секунд мій старенький айфон знову завібрував. На цей раз екран усміхався до мене обличчям свекрухи. Схоже і вона новину дізналась, але я говорити уже не могла, підійшла моя черга надати документи для перетину кордону.

Мій шлюб був досить таки щасливим, якщо брати за великим, дуже великим рахунком. Чоловік працював, не мав згубних звичок, у домі було тихо і спокійно. От тільки усе зароблене від відносив своїй мамі і вже Петрина Ігорівна нас “наділяла” часткою від його заробітку.

Звісно, мені це не надто подобалось, але я завше мала гарний підробіток удома, адже була майстром манікюру зі своєю стабільною клієнтурою. Два три клієнти на день і я могла спокійно сходити до магазину і не зазирати до рук чоловіка. Фінансове питання для нашої родини ніколи гостро не стояла, тож я звикла до того, що у нас з ним ось така “особлива” у цьому плані родина.

Я б з ним, так усе життя і прожила б якби одного дня він не заявив, що нам із дітьми час на вихід. Мовляв він кохає іншу і та пані в усьому краща за мене. І взагалі наш шлюб помилка. І все б нічого, але йти мені було нікуди і він прекрасно це розумів.

Петрина Ігорівна того ж дня з’явилась у наш дім. задля того, аби проконтролювати процес нашого виселення. Цікаві люди, для них головне було те, аби я не узяла чогось зайвого, а не те, де саме ми плануємо жити з дітьми.

Мене багато хто не зрозуміє, але зараз я у Литві, сама. Діти на даний момент із татом і бабусею в Україні а я влаштовуюсь. аби мати змогу згодом їх сюди забрати.

Скажете, я мала б узяти їх з собою? Воно може й так, але я вирішила, що спочатку влаштуюсь сама і все підготую, адже хлопцям моїм три і півтора, а з такими карапузами далеко не просто.

Чоловік телефонує щодня і жаліється на нелегку долю, свекруха, так та узагалі не розмовляє, адже не очікувала від мене такого віроломства.

06,12,2022

Головна картинка ілюстративна pexels.

You cannot copy content of this page