fbpx

— Ти синочку, не гарячкуй, а послухай мене, – прошу сина, – Не може жінка дітей від коханого чоловіка не хотіти. Природа в нас така, ми одразу про нащадків думаємо. А те, що ти сам переш і прасуєш – теж не є нормою. Відкрий очі, синку, для неї ти гаманець з вушками і все тут

— Ти синочку, не гарячкуй, а послухай мене, – прошу сина, – Не може жінка дітей від коханого чоловіка не хотіти. Природа в нас така, ми одразу про нащадків думаємо. А те, що ти сам переш і прасуєш – теж не є нормою. Відкрий очі, синку, для неї ти гаманець з вушками і все тут.

Мій син одружився рік тому. Але коли він привів знайомити з нами свою наречену, я відразу зрозуміла, що вона його не любить. В той момент я точно не могла зрозуміти чому, зробила такі висновки, чуття підказало. Але не могла ж я про це відразу синові сказати. Вирішили одружитися, нехай одружуються – подумала я тоді. Якось відразу вона швидко переїхала жити до нього, на той момент у нього вже була власна квартира.

Невістка була з сусіднього селища, кілометрів тридцять від нашого міста. Весілля вони шикарне не організовувати, вирішили витратити гроші на щось більш корисне. І коли я дізналася подробиці про її сім’ю, я зрозуміла, чому вона так вчепилася в мого сина. Вона в родині старша дочка, а всього дітей у них четверо. І жили вони всією сім’єю в маленькому будинку на дві кімнати – шестеро. Умови не дуже шикарні. Ось і вирішила вона втекти від батьків і братів з сестрами.

Син мій працює практично без вихідних, постійно їздить у відрядження і бере підробітки. Намагається своїй дружині ні в чому не відмовляти. А вона і рада, сама працювати не йде. Все ходить по салонах, то нігті собі нарощує, то вії. І вдома нічого не робить, як не зайдеш до них постійно брудно. Відразу після весілля вона вмовила сина прописати її в квартирі, пояснюючи тим, що батькам менше платити за будинок вийде. І начебто повинна я заспокоїтися, живуть вони собі окремо, і син не скаржиться. Але я ж бачу, що не любить вона його зовсім. Подасть через час на розлучення, та ще й квартиру ділити стане.

Як дружина вона ніяка. Бачу, що він сам собі пере і прасує, та й на кухні він частіше, ніж його дружина. Намагалася синові м’яко натякнути, що вона з ним заради квартири і грошей, а він не вірить. Не хочу наполягати на цьому, боюся, що образиться і перестане зі мною розмовляти. Але я як мати, не можу байдуже дивитися, як невістка його використовує.

Одного разу коли він був у відрядженні, я вранці йшла на ринок, і зустріла свою невістку уже веселеньку – вона йшла додому. Значить, всю ніч десь гуляла, і невідомо з ким. Але і в той раз я вирішила промовчати, і синові нічого не сказала. Ну а як би я довела це, якщо він приїхав додому через тиждень після цього. Як після цього я можу повірити, що вона живе з моїм сином по любові? І дітей вона не хоче, постійно говорить, що не на часі ще.

Від коханої людини жінка завжди захоче дитину мати. Я розумію, що рано чи пізно він і сам все побачить і зрозуміє. Але може бути вже пізно.  Не знаю, як коректно пояснити синові, що зв’язався він з корисливою жінкою. Я розумію, що він витрачає здоров’я, сили і молодість на роботі заради негідної дружини. А він зовсім цього не помічає, прям як сліпий. Як відкрити йому очі?

Передрук без гіперпосилання на intermarium – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page